Væg maleteknikker med Tape

July 11

Mangeårige maling fagfolk kan frihånd linjer i kanterne af malede områder. Amatører bør tape off kanter for nice lige linjer. Afdækningstape er den gamle standard, men der har tendens til at beskadige, hvad der er nedenunder det. I dag, kan du vælge fra en bred vifte af malerens tape, lavet specielt til dette formål og designet til at skrælle mere let ned fra væggen.

Anvend tapen

Grundigt rense og tørre områder til Tapes. Læg båndet med en kant på den linje, hvor du vil malingen til at stoppe. For lang spænder, rive-armslængde stykker tape og lægge dem så enderne overlapper hinanden. Træk tapen stramt som du sætter det på væggen, så det er glat. Når det er på væggen, køre en plast spartel over det, at trække kniven tilbage for at trykke på tape på væggen og glat det.

Maling

Male værelset startende fra kanterne hvor båndet er. Brug en pensel til at "skære '' kanter, selv om du vil bruge en rulle resten af rummet. Køre børste sammen med båndet, med de fleste af det på væggen og bare om 1/2 tommer faktisk på kanten af båndet. Sørg for maling på kanten af tapen er glat og flad. Gentag for yderligere frakker.

Fjern tapen

Når din sidste lag maling er lige begyndt at tørre, Fjern tapen. Grib hver span af tape fra kanten og trække det ud med en 45-graders vinkel pegede i retning af den malede del af væggen. Relativt hurtigt, men ikke rykke det. Hvis båndet peels off kanterne af de ny maling med det (et fælles problem, hvis du bruger high-gloss trim maling), stop trække og køre et barberblad let langs kanten af tape til at adskille malingen, før du trække båndet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com