Væg maling, der kan bruges med kridt pasteller til at oprette vægudsmykning

June 13

En interessant måde at bringe kunst til dit hjem er med brug af tavle maling og kunstnerens pasteller. Tavle maling er bredt tilgængelige, gør det nemt at oprette en god overflade for kalken pastel tegninger og kan let ændres når kunstneriske inspiration strejker. Tavle væg maling anvendes normalt til børns værelser for kreativ udfoldelse og læring oplevelser, men voksne kan bruge det så godt for at oprette vægudsmykning til familie og besøgende at nyde.

Om tavle maling

Tavle maling er en nem-at-bruge måde at konvertere enhver væg overflade til en brugbar tavle. Det kan bruges til at dække gips, træ, murværk, beton, glas, gips eller plade, ifølge Rust-Oleum hjemmesiden. Tavle maling er rengøres med almindelig sæbe og vand. Det kræver tre dage til at helbrede før brug. Tavle maling kommer i både børste-on og spray former, i sort eller grøn.

Arbejder med Pastel kridt

Pastel kridt tilbyder en bred vifte af muligheder for at udtrykke dig selv gennem en ubestandigt medium, der kan slettes og korrigeret efter behov. Ved hjælp af pastel kridt er en god måde at få børn involveret i selvudfoldelse, fordi de kan altid slette hvad de ikke kan lide, og prøv igen. Pastel kridt kan bruges til mange læringsaktiviteter herunder matematik, skrivning, læsning praksis og videnskab. For voksne tilbyder pastel kridt den perfekte medium for pludselige inspiration og dele din kunst med andre. Pasteller kan tilbyde en god måde at forberede arbejder på lærred eller andre mere permanent medie.

At skabe vægudsmykning på tavle overflader

Hvis du foretrækker, male kun en del af væggen med tavle til din vægkunst. Ved hjælp af en mørk maling kan mørkere et helt rum og skabe en ubehagelig arbejdsrum. Brug 1-tommer maler tape til at markere startområdet til at male med tavle belægning. Påfør malingen og lad det tørre grundigt. Når du fjerner maleri tape, strip off omhyggeligt for at undgå afskalning underliggende malingen ud af væggen. Gøre det muligt malingen til at helbrede på væggen som anvist i vejledningen. For at skabe en glat overflade til vægkunst, forberede det ved at gnide kridt på væggen og sletning.

Pulver finish

Du kan blive inspireret til at skabe nogle vægkunst, som du kan lide så meget du vil bevare det fra handprints, husholdningsbrug fedt og snavs. Beskytte det mod skader med en klar, akryl, spray-on belægning. Brug altid fikseringsmidler til pasteller i et godt ventileret område.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com