Væg Molding typer

October 24

Væg gulvlister giver et færdigt look til ethvert rum i ethvert rum. Et kontorområde kan blive komplet med inddragelse af vindue og dør tarme og sokler. En kedelig, kedelig spisestue kan blive omdannet til et elegant sted for underholdning ved at tilføje indviklede kroneformen lofterne. De tre hovedtyper af væg Gulvlister er vinduet/døren tarme, sokler og kroneformen.

Vinduet og døren beklædning

Vindue og dør tarme er brugt til at skjule området på en væg, hvor et vindue eller en dør blev installeret. Generelt er vindue og dør tarme fastgjort ved hjælp af efterbehandling negle. Tarme kommer i en række forskellige størrelser og er almindeligvis omtales som trim. Bestemmelse af den rigtige størrelse beklædning til dine vinduer og døre er afhængig af størrelsen på dit værelse. Et større værelse, kan bredere kabinettet bruges. For værelser, der er på den lille side, skal en tyndere kabinettet installeres.

Sokler

Sokler anvendes til at dække op på området, hvor vægge og gulve skærer hinanden. De sidde fladt mod væggen og er normalt installeret med efterbehandling negle. Det er en god idé at matche sokler med det samme materiale, der anvendes for vindue og dør tarme for at skabe et sammenhængende udseende hele dit værelse.

Crown Molding

Crown molding kan tilføje en elegant touch til ethvert rum. Det er installeret med efterbehandling negle mod loftet med den nederste del hviler mod toppen af muren og den øverste del trykke mod loftet. En bred vifte af crown molding designs kan købes på ethvert hjem forbedring butik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com