Væg til væg-tæppe valg

September 22

Væg til væg-tæppe valg

Væg til væg-tæpper er fortsat en top valg for Gulvbelægning i nutidens hjem. Det kan installeres direkte over rå gulvbelægning, men en god kvalitet pad bør fastsættes først. Tæpper er et knudepunkt i et værelse, tilføje farve og varme. Når du vælger væg til væg-gulvtæppe, overveje din eksisterende indretning, hvor meget trafik rummet får og hvor længe du vil på tæpperne til sidste.

Stilarter

Styling i tæpper refererer til bunken, og hvordan det er udformet. En opskåret luv tæppe er tæt og har et niveau bunke, hvilket betyder, at alle fibrene er skåret til samme længde. Selvom betragtes som en luksuriøs stil, kan opskåret luv tæppe vise mund prints og vakuum mærker. En snoet bunke er bedre til at skjule disse mærker på grund af sine snoede eller krøllede totter. Løkke bunke tæppe er et lavt luv med en stram væve, der kan modstå høje trafik. Ud over dens holdbarhed, loop bunke tæpper er let at rengøre og fås i mange forskellige farver. En nål punch tæppe anses for den mest holdbare, men er sandsynligvis den mindst attraktive valg til beboelsesformål.

Fibre

Væg til væg-tæpper fremstilles i en række forskellige fibre. Nylon og polyester tæpper er gode valg, hvis holdbarhed er dit mål. De er nemme at rengøre, stå for snavs og pletter, modstå mug og allergifremkaldende ikke. Uld er en naturlig fiber, hvilket gør det det almindelige valg for dem der søger en miljøvenlig indstilling. Det er vandafvisende, flamme-resistent, ikke knuse let og naturligt anti-statisk, men disse eftertragtede egenskaber også drive prisen op. Akryl tilbyder mange egenskaber sammenlignes med uld til en mere overkommelig pris, men det har tendens til at pille og kaste.

Farver

Den farve, du vælger til din væg til væg-tæpper har en enorm indflydelse på indretningen af rummet. Lysere farver, hvide og beige, har tendens til at åbne et rum gør det ser større. Dette er et godt valg for mindre områder, men overveje hvor meget trafik det vil udholde, som lysere farver har tendens til at vise mere snavs. Medium farver, som mørkere tans og grå, er bedre til at skjule lint og støv. Disse arbejder i områder, der er mere tilbøjelige til at samle snavs, såsom værelser i nærheden af en uden for post. Mørk-farvet gulvtæppe skjuler snavs bedre, men det også tendens til at gøre et rum føler sig mindre. Det kan tilføje en følelse af varme til et stort åbent rum.

Pleje

Omsorg for din væg til væg-tæpper er ikke vanskelig og ordentlig pleje vil gøre dit tæppe sidste år. Grundig støvsugning er nøglen til at holde fibrene fri for snavs og godt polstret. Hvis dine tæpper der skal installeres i en høj trafik område, overveje en smudsafvisende ansøgning. Hvis der er et spild på gulvtæppet, behandle den hurtigt og grundigt at forhindre, at en plet indstilling. Planlægge en professional deep-rengøring hver 12-18 måneder for at fjerne integrerede snavs. Bruge måtter eller løbere i entryways til fælde snavs fra udendørs, eller forlade sko ved døren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com