Væg udsmykning ideer til en Under opførelse Boy's Room

February 15

Væg udsmykning ideer til en Under opførelse Boy's Room

Lad væggene i din drengs værelse etablere din "under construction" tema, hvis han er lykkeligste, når de leger med bulldozere og dumpere i sandet eller dagdrømmer om at hjælpe far bygge ting. Væg udsmykning i rummet kan fokusere konstruktion tema på hans favorit del i en konstruktion zone, uanset om det er udstyr, tegn eller generelle kaos.

Tegn

Brug virkelige konstruktion tegn, eller gøre din egen der ser autentisk. For eksempel, bruge en diamant formet tegn i gul med silhuetter af drenge leger med byggeri legetøj og ordene "Forsigtighed: drenge på Play" i sort. Stop tegn, advarsel tegn og mænd på arbejde tegn kan hænge rundt i lokalet. Gul og sort eller rød, hvid og sort er de farver, der typisk findes i byggeri zone tegn. Hænge gule og sorte "Forsigtighed" tape rundt i lokalet, tilfældigt eller som kant langs toppen af væggene til at fuldføre udseendet.

Tredimensionel

Oprette en tredimensionel effekt ved limning virkelige objekter til vægge eller installere flydende hylder eller kroge til at holde varerne. For eksempel, lim legetøj konstruktion lastbiler, såsom bulldozere, dumpere og cement lastbiler, at væggene. Hænge legetøj værktøj bælter fyldt med legetøj værktøjer og hårde hatte på kroge. Lim orange kegler til væggene, eller sætte dem på hylderne. Gøre en faux kloakdæksel at lime på væggen eller magert mod væggen på en hylde.

Vægmaleri

Male et vægmaleri på væggene til at skabe en byggeplads. Male en væg til at ligne en kæmpe hul er i væggen med et par brædder adskille soveværelset fra uden for og bygningsarbejdere på begge sider forsøger at ordne det. Alternativt kan du male væggene til at ligne en typisk gade med kegler, bunker af snavs, lastbiler, bulldozere, advarsel bånd og konstruktion arbejdstagere holding tegn og aktivt arbejder på gaden.

Indrammede billeder eller illustrationer

Hænge indrammede billeder, plakater eller kunstværker på væggene til et enklere udseende, der er lettere at ændre, når din søn tema ændringer. Bruge faktiske billeder af byggepladser, enten med eller uden bygningsarbejdere, for en realistisk look. Ramme faktiske blueprints til gå rundt i lokalet, hvis din søn kan lide at lade som om han er en arkitekt. Køb eller Opret dit eget barn-lignende art byder forskellige stykker af tunge udstyr, f.eks. traktorer, bulldozere, dumpere og cement lastbiler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com