Væg udsmykning med planter

October 22

Væg udsmykning med planter

Du kan bringe liv i dit hjem, når du dekorere væggene med planter. Hvilke typer af planter, du foretrækker, belysning i dit hjem og krævede pleje af planterne du vælger før du bringe dem hjem. Uanset om du går til en levende plante display, tørrede planter eller en væg behandling med planter, bringer grønne farve og vitalitet i dit hjem hjem design.

Hængende planter

Hænge en plante fra loftet, såsom ivy eller en lille-blade vinstok, og tillade filialer til at vokse nedad i stedet for at trimme dem tilbage. Til sidst bliver grenene drapere over kanterne af deres gryder. Dette giver dig mulighed at styre retning og mønster af vækst som du korte grene eller vinstokke til væggen. Ved hængende flere sorter på toppen af den samme væg, kan du oprette en interessant væg display, som planterne helt dække muren.

Plantegrupper

Gruppere forskellige planter i et område af væggen. En tom hjørne får nyt liv, hvis du placerer en elefant træ plante i det, tilføje et par af philodendrons til en tabel, der sidder i nærheden og hænge nogle ivy ovenfra. En anden effektiv sted at gruppe planter er for enden af en lang værelse på et vindue væg. Et par af ficus træer flankerende et vindue vil give et dekorativt indslag til et værelse.

Hylder

Placere planter på en bog eller elektronisk hylde mod muren, eller installere en hylde langs øverst del af væggen og køre en kant af hængende planter rundt i lokalet. Placér tre hylder på væggen i forskellige højder, og fylde dem med en samling af forskellige house planter, f.eks bregner, spider planter, slange planter eller grædende figner. Omfatte et par luft planter, der følger alle deres næringsstoffer for vækst fra luften, i en dekorativ container på hylden, sammen med nogle vandplanter på luft i en glas vase.

Væg lommer

En væg lomme indeholder en flad ryg til at ligge mod væggen med en afrundet front for anlægget. Placer flere væg lommer støder op til et vindue væg og fylde dem med afsluttende planter, pothos f.eks bregner, med en plante topiary under den på en piedestal. Indarbejde et vindue ind i anlægget væggen ved at tilføje stiklinger af nye planter i vand i vindueskarmen. Du kan også plante din egen lille urtehave i flere wall lommer placeret ved et køkken karnap og hænge urter fra oven, så har du friske krydderurter til brug mens madlavning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com