Væggen tekstur Knockdown teknik

May 27

Væggen tekstur Knockdown teknik

Mange husejere har valgt at anvende knockdown tekstur til deres lofter og vægge som en måde at opdatere udseendet af deres hjem. Knockdown tekstur kombinerer teknikker, der anvendes i traditionelle texturering med effekten af faux væg finish til virkning en broget, orange peel-lignende udseende. Knockdown tekstur kan anvendes som en gør det selv projekt med nogle indledende forberedelse.

Forberedelse

Det vigtigste aspekt en boligejer bør overveje, er tilstanden af overfladen, der skal være struktureret. Glattere og mere lige overfladen er, jo bedre det endelige resultat vil være. Hvis dit loft har defekter som lav steder, maling løber eller huller, reparere overfladen før texturering. Det er også vigtigt at fjerne alle spor af gamle tekstur før begyndelsen. Den nemmeste måde at niveau en væg er at anvende et lag af drywall mudder, være omhyggelig med at udfylde de lave pletter og huller.

Forsyninger

Tekstur du bruge er op til dig. Du kan købe forblandet fælles sammensatte, men forstår at det skal fortyndes, før det kan bruges til tekstur til at holde fra gumming op sprøjte dyse. Du kan også købe klar til at blande tekstur. Dette produkt vil give dig mere kontrol over sammenhængen i det samlede mix. Uanset hvilket produkt du vælger, bør du blande din batch i en stor spand med en boremaskine og blande pagajen til at sikre en ensartet konsistens.

Når det kommer til sprøjter, billigere er ikke nødvendigvis bedre. Du bliver nødt til at købe en sprøjte, der udarbejder minimum 30 psi for konsekvent lufttryk. Ideelt, 60 psi er bedst. Du skal også bruge en tekstur hopper. Du bør kigge efter en, der har flere størrelse huller, så du kan eksperimentere med dit udseende. Den tekstur, sprøjte og hopper pistol kan købes på ethvert lokale hjem forbedring butik.

Tips

Når du anvender teksturen på loftet overflade, Sørg for at du spray i selv, tynde lag. Det er meget nemmere at tilføje endnu et lag af tekstur end at forsøge at fjerne overskydende og holde resultatet selv. Der er mange teknikker, du kan anvende for at vælte teksturen, men den nemmeste metode er at skubbe en bred klinge fælles sammensatte kniv langs overfladen af væggen. Dette giver en selv, ensartet resultat og kræver ikke særligt udstyr til at udføre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com