Vægkunst Tips

May 16

Vægkunst Tips

Korrekt visning af vægkunst i et hjem tilføjer dekoration og et personligt præg. Kunst er værdsat på mange niveauer. Fra de fine detaljer af et malet portræt at den samlede opskrivning af et fotografi er kunsten ofte et fokuspunkt for et værelse. At vide, hvordan du får vist stykker vil forøge værdien anerkendelse til selv lå kunstelsker.

Personlig præference

Den rigtige stykke af vægkunst er elsket og værdsat af ejerne. Det afspejler deres personlige stil og smag. Mens en klassisk maleri kan være et smukt stykke at observere, det ikke nødvendigvis arbejde for alle. Ejere bør vælge kunst, som de personligt nyde og ønsker at dele. Stykker, der er valgt af andre grunde kan vokse trættende at se på af ejerne. Den rigtige kunstværk repræsenterer genstande eller situationer relateret til ejerne eller deres smag. For eksempel, en hest elsker kan vælge en ranch scene, og en bil entusiast måske ønsker en lang og snoede vej scene, viser tilskuere hun drømmer om at gå.

Farve intrigant

Hvis et stykke af vægkunst er et bestemt værelse, skal at arbejde matche eller supplere indretning på værelset. Et landskab scene af grønne og blå kan være fantastisk for øjet, men det ser ud af sted i et rum i Bourgogne og lyserøde vægge og tæpper. Vælg stykker at matche eller supplere de eksisterende farveskemaer. Små rører i kunsten kan være alle, der er nødvendige for at blande stykket ind i stuen. For eksempel, kan en grønne værelse suppleres med en indre by landskab med en ental grønt træ eller busk. En beige værelse kan blive matchet med huden toner af en menneskelig form.

Hængende

Placeringen af kunst på væggen bestemmer mængden af opmærksomhed det vil modtage. For at fremhæve et stykke, skal du placere den i øjenhøjde. Holde det op til væggen med midten af kunst direkte i øjet blik. Det gælder selv for værelser med hvælvede lofter. Plan vil henlede opmærksomheden fra tilskuere og giver mulighed for maksimal nydelse af værket som helhed. I et barns værelse, skal du placere kunst i barnets øjenhøjde, gør indretningen mere personlig for barnet.

Gruppering og Accenting

Vægkunst kan føle sig ensom eller kedelig hvis hænge alene på en væg. Eliminere dette problem af gruppering eller accenting billeder. Tre eller fire malerier hang i en gruppe opretter en komplet vægdekoration når arrangeret til at dække et givet område. Billederne kan hænges i en geometriske forme, med fire billeder at skabe et kvadrat eller tre skabe en trekant på væggen. Ligeledes kan accenter placeres rundt om billedet til at danne et fuldt indrettede mur. Vinstokke, stearinlys sconces eller andre vægtæpper kan omgive kunsten eller placeres på én eller begge sider til at accent stykke.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com