Vægmaleri bevarelse teknikker på beton

February 14

Vægmalerier er kunstværker ofte malet på offentlige steder ved hjælp af en betonmur som lærred. Mange faktorer spiller en rolle i hvor hurtigt et vægmaleri forringes, herunder maling anvendes, og vejrforholdene vægmaleri er udsat for i løbet af sin levetid. Bevare et vægmaleri begynder med at vælge en optimal beliggenhed, kombineret med vedligeholdelse og efterbehandling teknikker. Alle disse faktorer tages hensyn at sikre din vægmaleri har en lang, pulserende levetid.

Maleri placering og overflade

Placeringen af et vægmaleri har en stor indvirkning på den vægmaleri levetid. Ideelt, udsat for barske sollys bør undgås, men det er ikke altid muligt. Overfladen er også vigtig. Beton, der er allerede blevet malet kan reducere levetiden for en vægmaleri og skal rengøres med maling-/ lakfjerner og solvens, før du begynder at male din vægmaleri. Frisk, rene beton med minimal revner vil bidrage til at bevare din vægmaleri og bør være fundamentet for dit arbejde.

Væg forberedelse

Korrekt forberedelse af betonoverfladen er afgørende for vægmaleri bevarelse. Undgå nye beton, indtil den har sat tre eller fire måneder. Nye beton kan holde fugt for denne længe og din vægmaleri skal være malet på en tør overflade for optimal levetid. Ældre mure, tilbøjelige til at revner og peeling, bygge en falsk væg til din vægmaleri. Falske vægge kan bruges til at forhindre skader på et vægmaleri på grund af udvidelse og sammentrækning. Falske vægge kan konstrueres ud af ny beton eller endda ved at strække lærredet over overfladen af væggen.

Maling valg

Mens enhver maling er modtagelige for elementerne, vil du vælger en maling, der er designet til at håndtere vind, sol, regn og is bevare integriteten af din vægmaleri. Til udendørs øger akryl vand emulsion maling vedhæftning egenskaber og overflade stabilitet af vægmaleri, hjælpe med at forhindre forringelse.

Finish

Soluvar endelige billede lak, glans og mat, er et mærke af sealer bruges for at afslutte et vægmaleri. Begge versioner giver en klar belægning, der beskytter vægmaleriet fra elementerne. Slutter kan anvendes med en pensel.

Rengøring

Selv når alle forberedelserne er gennemført for at forlænge levetiden af et vægmaleri, vil der være tidspunkter, hvor det er nødvendigt at lyse farver eller foretage reparationer på overfladen. For at gøre dette, vil finish skal fjernes. Dette kan opnås med et mineralsk ånd anvendt til overfladen og venstre for 15-20 minutter før de tørres. Et vægmaleri kan rørt op og renset en gang om året, alt efter hvor hurtigt elementerne forværres det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com