Vægmalerier, der går med Wenge møbler

December 9

Wenge-møbler, udtales "wengay," er et træ, der stammer fra tropisk træ wengé træ fra Afrika. Dette er en meget mørk og tæt træ med en foderkorn og et mønster med næsten sorte korn adskilt af mørke brune kerner. Nogle træmøbler er ikke ren Wenge men hellere have en Wenge Finish. Dette er anvendelsen af rige brune farve med kobber accenter.

Brown-Hued Classic billeder

Klassiske landskabsbilleder med brun, creme og sepia farver, der anvendes i hele fungere godt med de mørke toner af Wenge møbler. Tilføj tre vægmalerier i en mindre størrelse eller tilføje et stort maleri.

Abstrakte moderne arbejde

En abstrakt stykke moderne vægmaleri er en anden egnet parring af et rum fyldt med Wenge møbler. Lyse primære farver eller en blanding af krikand, lilla og orange væve godt sammen og giver en stærk visning af farve mod korn af Wenge eller Wenge-look møbler. Rustfrit stål moderne rammer er den perfekte måde for udformningen af et stykke abstrakt kunst i et rum med mørkt træ. En spejlet ramme er en art deco-indstilling.

Romantisk billedsprog i bløde farver

Romantisk billedsprog i bløde pasteller fungerer også godt med mørke møbler ligesom Wenge stilarter. Pasteller på lærred, uden en ramme er en ideel blanding og så er pastel billeder indrammet i sirlige eller messing-trimmede rammer. Tyk hvid eller creme mat og en mørk ramme også arbejde med romantiske billeder.

Importerede kunst

I betragtning af de afrikanske rødder af Wenge møbler, er importerede kunst fra Afrika et ideelt match til Wenge møbler. Afrikanske landskaber, moderne kunst eller historiske stykker hang på væggene bringe din afrikansk-inspirerede møbler til en anden tid og sted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com