Vægmalerier for børn

February 17

Vægmalerier for børn

Farverige vægmalerier er en kreativ måde at lysne op ethvert barns soveværelse. Et vægmaleri kan bidrage til at gøre brug af en oddly formet væg, binde sammen en udsmykning tema, lysne op en kedelig værelse og inspirere fantasifulde leg. Alt det kræver er lidt tid og tålmodighed til at transportere dit barn til Månen en tur, ocean en svømmetur eller en slot til en dyst.

Populære typer

Maling og wall stickers er de to hovedtyper af vægmalerier. Male maleriet kræver tid og kræfter, men vægmalerier tilbøjelig til sidste år. Maleri også giver dig frihed til at tilpasse vægmaleri med den nøjagtige farver og figurer ønskes. Wall sticker kalkmalerier er meget nemmere at gøre end vægmalerier, men de også en tendens til at bære inden for et år. Vægmaleri klistermærker kommer i mange størrelser og temaer samt forskellige typer. Nogle endda komme med baggrunden klistermærker til at dække muren og objekt klistermærker kan du placere som ønsket. For eksempel, kan du bruge en ocean baggrund klistermærke over muren og Placer fisk klistermærker, hvor du har lyst.

Andre typer

Mens maleri og klistermærker er de mest populære former for vægmalerier, er der flere andre valgmuligheder. En tapet vægmaleri består af tapet ark, hvert udskrevet med en del af den specifikke scene. Udskrevne fotografier, dybest set et foto trykt på en væg klistermærke, lad du dekorere væggen med et bestemt billede, som din baghave. Flise kalkmalerier består af farverige fliser fastgjort til væggen med cementmørtel. Fugerne mellem fliserne give en "puslespil-lignende" udseende til billedet.

Teknikker

Væg klistermærker, tapet og fliser kun bruge en teknik; du fastgøre dem til din væg. Dog kan malede vægmalerier udnytte en bred vifte af teknikker. Du kan bruge stencils at skitsere bestemte figurer i maleriet eller bruge en overheadprojektor for at kaste en disposition på væggen for at spore. Sponging maling over et område kan tilføje udseendet af tekstur til et slot mur. Anvende maling med en våd klud kan give en cloud vægmaleri en drømmende udseende. Et trompe l'oeil maleri giver en illusion af dybde, såsom en naturskønne landskab. En faux finish vægmaleri giver illusionen af tekstur, såsom en mur med graffiti.

Temaer

Næsten enhver tegneserie tema er populære valg, når det kommer til et barns vægmaleri, selvom nogle kan være for lyst til et soveværelse væg. Populære kalkmalerier med en beroligende stil omfatter havet, himlen, plads, landskab, skov og farm temaer. Vægmaleri temaer populære med ældre børn og tweens omfatter Sport, sommerfugle, blomster, mode, biler og musik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com