Vægten af en fedtsten vask for tøjvask værelset dobbelt håndvask

July 2

Redoing din vaskerum giver dig en chance for at gøre det til at ligne en faktiske del af levende rum i dit hjem, i stedet for en kedelig, utilitaristisk bilag. Tilføje pæne, ryddelige og stilfulde udstyr og inventar tilføjer til effekten. En Tøjvask balje lavet af fedtsten, for eksempel, vil se mindre deprimerende end en fiberglass eller plast håndvask. Men vægten af fedtsten vil kræve du foretage nogle yderligere ændringer, især hvis du går til en større vask, som en, der har dobbelt skåle.

Identifikation

Fedtsten er en porøs materiale, der ikke kræver så meget omsorg som granit når anvendes til en bordplade eller en vask. Det absorberer varme temmelig nemt, og mens den ikke bliver varm, det får varm Når sollyset rammer den. Fedtsten fliser vejer normalt omkring 20 pounds per kvadratfod af materiale, selvom der varierer afhængigt af tykkelsen af stenen.

Støtte overvejelser

Tøjvask dræn hvile ikke normalt på kabinetter som en del af en bordplade forsamling den måde de fleste køkkenvaske gør. Disse ofte lægger direkte på væggen eller har minimal støtte nedenunder. Fedtsten Tøjvask håndvask ville helt sikkert brug for en solid base, dog at bære vægten af stenen. Uden ordentlig støtte, kunne vasken rive ud drywall og bøjer rørene. Vægten af vasken skal være jævnt fordelt. Ifølge firmaet Vermont fedtsten bør støtte hold mindst to modsatte sider. Med andre ord, i stedet for en central piedestal, bruge en støtte, der holder foran og bagsiden af vasken eller begge sider.

Vægten af dobbelt håndvask

Ved hjælp af en dobbelt håndvask i vaskerum vil kræve flere materialer til at støtte vasken, som dobbelt-bassinet fedtsten dræn er ikke bare enkelt bassiner med en central skillevæg. Disse dræn er bredere, med den yderligere materiale tilføje mere vægt. For eksempel, Green Mountain fedtsten Corporation viser vægten af dens single-skål køkkenvaske, som er mindre end vaskekar, på mellem 200 og 250 pounds. Dens dobbelt-skål vask vejer 335 pund. En nøjagtig vægt ikke kan bestemmes, medmindre du ved hvor meget fedtsten vasken bruger. Men i betragtning af, at Tøjvask dræn er meget større end køkkenvaske fordi de er beregnet til skylning større elementer af tøj i stedet for mindre retter, vægten af en dobbelt-skål Tøjvask balje bliver ganske høj.

Forsigtighed

Sørg for, at typen af fedtsten bruges til vasken er arkitektoniske fedtsten eller steatit. Fedtsten er også tilgængelig i en blødere form, kaldet kunstneriske fedtsten, og mens du kunne bruge dette som en vask materiale, det ridser lettere. Om fastsættelse af ridser med mineralsk olie kan blive belastende over tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com