Vægten af Poly tag isolering bestyrelsen

November 19

Vægten af Poly tag isolering bestyrelsen

Tag isolering bestyrelsen hjælper med at reducere dit kulstof-fodaftryk, holder dit hjem varm om vinteren og kølig om sommeren og forbedrer dit hjems energieffektivitet. Poly tag bord kan henvise til flere typer af skum bestyrelse, herunder polystyren, polyisocyanurate eller Polyiso og polyuretan. Hver type af tag isolering bord tilbyder sit eget sæt af fordele, og hver har en lidt forskellig vægt. Factoring i vægten af din poly tag isolering bestyrelse kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken en er bedst for din tagdækning projekt.

Generelle oplysninger

Skumisolering kan gøres gennem lukkede celler eller open-celle skum. Open-celle skum indeholder brudte overflader, at luften fyld, hvilket gør det blødere og lettere. Open-celle skumisolering bør ikke anvendes, hvor det kan absorbere fugt. Lukket celle skum er meget mere stiv og tæt. Cellerne er ofte fyldt med gas til at øge effektiviteten af isolering, omtales som r-værdi. Denne rating er en måling af en Isolationsmodstand til varme flow. Jo højere den r-værdi, mindre isolering og vægt skal du installere.

Polyisocyanurate skum bestyrelsen

Polyisocyanurate skum bestyrelsen omtales ofte under navn af Polyiso, en større brand, der markedsfører denne form for isolering. Lavet af skum plast, denne isolering behøver ikke en termisk barriere og bruges til mere end 70 procent af alle tag isolering projekter. Polyisocyanurate er en lukket celle skum og generelt har en 2-pund-per-cubic-mund tæthed. Det har en generel r-værdi på 5,56, men kan gå så højt som 8. På grund af dets øgede r-værdi, kan forbrugerne tilføje et tyndere lag af isolering samtidig stadig opnå en højere effektivitet.

Polystyren skum bestyrelsen

Polystyren skum bord er en lukket celle skumisolering, der har en stærk modstand mod fugtoptagelse. Typisk, skum tætheder for polystyren skum bestyrelsen er 1.5 pounds per kubikfod. Selv om r-værdi afhænger ofte det materiale tæthed, er r-værdi for polystyren skum bestyrelsen normalt omkring R-5 pr. tomme.

Polyurethan skum bestyrelsen

Polyuretan er et andet lukket celle skum isolering bord. Dette materiale har en høj r-værdi omkring R-7 til R-8 pr. tomme. Som tiden går, men kan luften erstatte gas inde i isoleringen, hvilket resulterer i en nedsat r-værdi på 1 til 2. Det vejer typisk 2 til 3 pounds per kvadratfod. Det er solgt i 12-pund, 15-pund, 20-pund og 30-pund tætheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com