Vækststadierne af Bermuda græs

April 3

Vækststadierne af Bermuda græs

Fælles Bermuda græs er tørkeresistente og vokser i mange jorder. Det gør en god tørv og er ofte plantet på sportspladser, parker og golfbaner. Bermuda græs vokser i mere end 100 forskellige lande i de tropiske og subtropiske områder af verden. Det er blevet naturaliseret gennem de varmere regioner i USA og blev introduceret til dette land i kolonitiden fra hverken Afrika eller Indien.

Spiring

Spireevnen er processen som en plante eller svamp fremgår af dens frø eller spore og begynder at vokse. Bermuda græs kan tage tre dage til at spire, eller det kan tage tre uger, afhængig af betingelser. Hurtigere spiring finder sted, når jorden er fugtig og varm, det er vandes hyppigt, og temperaturerne er mellem 60 og 70 grader Fahrenheit. De skud, der kommer fra frø har fine hvide rødder.

Bladet vækst

Inden for 10 til 12 dage efter spiring er lille grønne skud og de første unge græs vinger synlige. Disse første rødder er meget små og fine. Det er vigtigt ikke at forstyrre dem med kraftig brug af græs eller stærke strømme af vand. Det vil tage tre til otte uger for græsplæne til at fylde at blive et tæppe af bløde grønne blade. Rødderne vil have udviklet en stærkere hold ved at blive tykkere og mere dybt indlejret i jorden. Rødderne vil gå i jorden ca 3 til 7 inches.

Rhizomet og udloeber udvikling

Bermuda græs replikater via jordstængler og stolons. Rhizomet er de vigtigste stilk af anlægget og er normalt vandret. Udloeber er en anden type af roden, der spirer fra en eksisterende rodsystem. Disse rødder breder sig fra moderplanten og kolonisere nye områder med baby græs. De arbejder i tandem og er grunden til Bermuda græs er hjertelig og svære at udrydde når det er uønsket.

Frø hoved udvikling

Den sidste fase af berumda græs udvikling kommer når rødderne er veludviklet. Høj, tynd propel-formet frø hoveder vil dukke op i sommeren og tidligt falde. Frø hoveder vil være løsrevet fra græsset af vinden, som vil bære dem væk til at spire og vokse nye græs, forudsat at frø jord i rette jord og temperatur betingelser. Hvis du ønsker at styre væksten i din Bermuda græs, skal du klippe det ofte. Dette vil sikre, at frø hoveder over ikke udfylde din ejendom med græs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com