Værelse adskillelsesstolpen ideer til et lille Studio lejlighed

September 3

Værelse adskillelsesstolpen ideer til et lille Studio lejlighed

En lille studio lejlighed kan præsentere udfordringer i form af udsmykning og møbler arrangement. Det handler ikke nødvendigvis om det faktiske areal i din lejlighed, men du kan ikke føler du har karakteristiske værelser og fællesområder. Som hovedsagelig bor i et lille værelse, opretter separate områder for de levende område og soveværelse gør det føles mere som et hjem og giver dig nogle foranstaltning af privatlivets fred, især hvis du har gæster til din studiolejlighed.

Beaded gardiner

En sjov og billig idé til en rumdeler er beaded gardiner. Disse bruges ofte som døre og rum dividers. De er især relevante for yngre mennesker, dem, der er i college, f.eks. Brug dem til at adskille din sovende område fra din dagligstue. Du kan finde beaded gardiner i næsten enhver farve.

Bogreoler

En anden funktionel rumdeler er bogreoler. Så du behøver sandsynligvis bogreoler i dit hjem alligevel, er de praktiske såvel. Som bogreoler kommer i alle forskellige størrelser, er det relativt enkelt at finde en eller to, der arbejder i dit space. En høj og bred reol er perfekt til en rumdeler. Et andet alternativ er at line flere boghylder ved siden af hinanden.

Vindue gardiner

Prøv at bruge standard vindue gardiner for at opdele rummet i din lille studie. Hænge dem på et loft-monteret spor, således at du kan skubbe gardinerne frem og tilbage. De skal røre jorden. Hvis de ikke, de ikke længe nok. Hvis du er interesseret i en luftig føler til din lejlighed, kan du prøve rene, hvide gardiner. Hvis privatlivets fred er mere af en bekymring, kan du prøve solide farver og mønstre i stedet.

Skærme

Bruge en foldet skærm som en rumdeler. Foldede skærme er normalt let og alsidig. Et væld af farver og typer er tilgængelige. Tilføje nogle farve til din studiolejlighed ved at købe farvestrålende foldede skærme. Da de ikke tager meget plads, kan du tilføje mere end én til din lejlighed til at opdele et par områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com