Værelse Decor virkninger på menneskers følelser

August 18

Værelse Decor virkninger på menneskers følelser

Indretningen af et hjem kan have en meget stærk indflydelse på følelser af indbyggerne. Uanset om du ønsker et værelse at du føler dig rolig, energisk, omgængelig, romantisk eller munter, er der farver og udsmykning teknikker til at opnå dine mål.

Rolige værelser

Hvis du ønsker at føle sig rolig og Zen-lignende, male vægge med jordet eller neutrale farver, såsom brune og lys grønne, og bruge møbler med rene linjer. Bruge et minimum af dekoration, som et visuelt rodet værelse kan fordrive din ro og få dig til at føle nervøse eller angste. Naturlige elementer, som potteplanter og vaser med friske blomster, låne en afslappende touch.

Energiske værelser

For et værelse, der gør du føler dig energisk og i live, skal du bruge varme farver på væggene, såsom røde, gule og appelsiner. Mønstrede tekstiler eller baggrunde kan også låne energi og en følelse af bevægelse, som bidrage til at stimulere dine sanser og gør du føler dig mere vågen.

Sociale værelser

Hvis du og dine gæster føler sig mere omgængelig i en stue, gruppere stole og sofaer sammen for at skabe samtale områder. Når det er muligt, holde rummet overskueligt så at det er nemt at navigere; Dette giver mulighed for dine gæster til at cirkulere fra én samtale gruppe til næste, og holder deres sociale energi flyder.

Romantiske værelser

Et romantisk rum betyder ikke nødvendigvis, lyserøde vægge og hjerte-formede puder. Bruge overdådige tekstiler og hyggelige møbler at slappe af og og aktivere dine sanser. Et dramatisk element, f.eks himmelseng eller en fløjl chaise lounge, vil hjælpe sætte romantisk stemning ved at trække dit øje fra mere utilitaristisk møbler, såsom i nærheden dressers eller et skrivebord.

Muntre værelser

For et værelse, der gør du føler dig glad og munter, dekorere med lys, solrig farver som gule og appelsiner. Tilføj som meget jublende sollys som muligt ved hjælp af lutter vindue behandlinger (eller ingen overhovedet), og hængende spejle på væggene til at reflektere lys fra nærliggende windows.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com