Værelse Design & møbler Aggrangment ideer

May 1

Værelse Design & møbler Aggrangment ideer

Når du udformer hver plads i dit hus, kan at arrangere møbler synes en umuligt puslespil at løse. Når du planlægger hvert værelse, overveje en blanding af funktionalitet og form for at gøre rummet smukt og nyttigt. Hvis dine møbler er tungt eller omfangsrigt, overveje skitsering ud flere valgmuligheder på papir før du flytter hvert element.

Oprette et omdrejningspunkt

En af de vigtigste aspekter af værelse design og møbler arrangement er omdrejningspunktet. Dette vil variere fra rum til rum og house til house, afhængigt af funktionalitet og personlige smag. Når du har valgt et fokuspunkt, uanset om det er et stykke af kunst, en pejs, en seng, spisebord, et stort vindue eller et fjernsyn, arrangere dine møbler for at støtte den. I en stue med pejs som et omdrejningspunkt, kan du arrangere en sofa, kærlighed sæde og lænestol overfor pejs med et sofabord i midten for bekvemmelighed. Brug et brændpunkt skaber en symmetri og hierarki til et værelse.

Overvej formålet

For at gøre dit værelse, nyttigt og effektivt, arrangere møbler til støtte for de vigtigste anvendelser og med henblik på hvert værelse. I køkkenet, det forventes at være madlavning og spise, men kan også omfatte socialisering. I så fald kan du tilføje høj afføring ud for tælleren for gæster at sidde og chatte mens du er færdig med middag. Hvis din stue er brugt til store sammenkomster, Arranger møbler i en åben mønster, der kan rumme folk sammenblanding, siddende på gulvet eller klemme i ekstra stole. Et værelse, der er designet til at passe sine anvendelser er altid mere behageligt.

Bruge flydende rygge

Hvis du er ved at arrangere møbler i et stort rum, vil du ofte have møbler placeret med ryggen mod et åbent område. Gøre brug af dette område ved at placere en anden vare på en måde, der skaber en nyttige og attraktive rum. Hvis du har oprettet en samtale område med en gruppe af møbler med bagsiden af en sofa står over for resten af rummet, for eksempel, kan du placere et skrivebord mod sofaen tilbage. Dette skaber et yderligere formål for rummet uden at bruge vægplads. For at fortsætte de visuelle linjer, bruge et klart skrivebord eller tabel, og finde en stol, der vil glide let nedenunder for at undgå en udkobling fare.

Opret sub rum

De fleste hjem har flere anvendelsesmuligheder for forskellige værelser. For at imødekomme forskellige behov og mennesker, oprette sub rum inden for en større plads. I din stue, kan du arrangere et udvalg af møbler til intim samtale i den ene ende og oprette en musik-området med et klaver og hylder af musik på den anden. Hvis dine familiemedlemmer tilbringe tid sammen med bøger eller deres bærbare computere, organisere to stole og et lille bord til at oprette en arbejde nook. Forankre disse små rum med et tæppe, som kan definere et område visuelt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com