Værelse ideer med en Attic hældning

June 22

Værelse ideer med en Attic hældning

Et værelse med en kvist skråning inviterer kreative udsmykning idéer. Selvom skråning eller skrå, fra taget begrænser Rummets indvendige rum, den skrå væg tillader soveværelse designer til at gøre brug af væggen i stilarter, der inviterer interesse og inspektion, ikke skam. Ifølge "House Beautiful" workshop offentliggørelse på udsmykning små værelser, maksimerer positionering møbler under et skrånende loft eller væg anvendelsen af rummet.

Brede vinduer

For loftværelse med en skrå væg, skal du udfylde den skrånede side med et stort vindue eller en række vinduer. Hvis væggen er stor nok, installere gulv-til-loft vinduer for optimal lys. Indsætte mellem blinds, som glider mellem de to paneler af glas, eller almindelige gardiner eller persienner for privatlivets fred. For yderligere at dekorere rummet, og fremhæve mængden af naturligt sollys, fylde rummet med glas funktioner, som et glas sofabord, glas sengeborde og dekorative farvede glas vaser. Hænge glasmosaikker fra loftet eller loft spær for et ekstra glimt.

Symmetri

For loftværelse med to skrå vægge, opdele rummet i halvdelen er ofte ideelle design rute. Fordi rummet er begrænset og smalle, opdele rummet i halvdelen med en Twin- eller dobbeltseng på hver side. Hvis du ikke har brug for to senge, tilføje en sofa eller futon til en halvdel af rummet og en fuld-size seng til den anden. Gå til symmetri i resten af design motiv. Hæng et maleri til højre, hænge et lignende-formet maleri til venstre. Hæng en stor bregne i venstre side og en mindre og mellemstore potteplante til højre. Tilføje to matchende sengeborde til at forsegle i symmetrien. Til maling, du farve væggene samme farve, eller du er fed og maling, en blå halvdelen af rummet for eksempel, og anden halvdelen af værelset lilla.

Dag Bed

Tilføje en drømmeseng på væggen med loftsrum skråning. Gøre dag bed som en behagelig, kærlighed-plads sofaen. Passer det med buttet, farverige puder og et tæppe, og har en undersøgelse lampe i nærheden. Hvis loftsværelse er lille, kigge efter en dag seng med opbevaring nedenunder. Bunden af sengen kan åbnes som et skab eller skuffe til at opbevare tøj, pc'er, apparater eller andre odds og ender. For en blødere look, tilføje gardiner til Vinduer.

Kunst rum

Det skrånende loft gør et ideelt sted til hængende kunsttryk, fotografier, collager, malerier og andre værker eller kunst. Dekorere rummet med originale kunstværker eller udskrifter fra venner eller familie. Værkerne skal ikke være fantastisk at gå op på værelset--illustrationen kan endda være barndommen tegninger fra år siden eller værker af dine børn eller dine venners børn. Ramme værker for at tilføje en autentisk galleri touch, eller forlade dem naturlige, bare fastgjorte eller tapede til væggen. Hængende et række- eller to af metal lys på værelset (dog ikke for lavt) vil skabe en dejlig glød og belyse illustrationen. For sengetøj, vil at vælge en lav seng og enkle sengeborde skabe en studio look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com