Værelse ideer til børnebørn

September 16

Værelse ideer til børnebørn

En klog bedsteforælder skaber en indbydende rum i hjemmet for børnebørn. Selv hvis du ikke kan gøre en sprawling remodeling projekt i dit hjem for at imødekomme din familie voksende befolkning, bare et rum kan fungere som et sted for børnene at lur, spiller og holde det særlige legetøj, som på den bedsteforældres hus.

Funktion

En plads til børnebørnene skulle være funktionel og tiltalende. Indarbejde foretrukne legetøj, bøger og inspiration for fantasifulde kreativitet. Puslespil, brætspil, Kunstartikler, kjole op tøj og rekvisitter give grobund for opfindsomme play. Planlægge soveområde plads, en kunst, et sted for bøger samt et sted for ekstra tøj. Let at rengøre gulve, såsom hårdttræ eller laminat med et lille tæppe, gør det let at feje eller vakuum op et rod.

Møbler

Arrangementet strøelse afhænger af, hvor mange børnebørn og deres alder. En køjeseng er en god mulighed. Et loft-stil seng for en enkelt barnebarn maksimerer plads nedenfor. Et skrivebord eller kids' størrelse bord og stole kan bruges som et område, kunst station og hjemmearbejde. Installation af let holder at nå firkantede hylder til bøger med lærred eller plast placeringer til at holde legetøj alt inden for barnets rækkevidde for tilgængelighed og oprydning.

Vægge

Væggene kan omdannes til steder at gøre og vise kunstprojekter mens udnytte rummet og holde frie gulve. Maleri med tavle maling, indrammet af et par stykker af støbning på væggen i nærheden af kunst leverancer skaber et område børnebørnene kan tegnes uden at optage gulvplads. Hæng et spejl, hvor børnene kan se sig selv, især for udklædning. Op hænge over hvor små hænder ikke kan nå, et par billeder af deres forældre som børn.

Tema

Vise arvestykke objekter i dine børnebørn room tilføjer et tema af historie og fejring af familielivet. Bruge simple ting, som legetøj forælder spillede med opvæksten, tæppe stor-bedstemor lavet eller gyngestol bruges af mødre i familien. Interspersing et par af disse familie varer i rum vil tilføje til rigdommen af dit barnebarn vokse op år.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com