Værelse ideer til en Tumling dreng

November 19

Værelse ideer til en Tumling dreng

De bedste værelse ideer til en Tumling dreng er stilarter, der vokser med barnet og er nemme at nyistandsætte når drengen voxer et bestemt tema. Du skal også være meget opmærksomme på sikkerheden og "fornuft" elementer til rummet. Sikkerhed poster omfatter legetøj kasser med no-knivspids låg og senge med vagter til at forhindre falder. Tilregnelighed poster omfatter vaskbare maling på væggene i tilfælde af farvekridt tegninger og smudsafvisende tæppe i tilfælde af utilsigtet spild – og alt andet nødvendigt at bevare din tilregnelighed.

Byggeri tema soveværelse

Mange drenge elsker store maskiner og bygninger, hvilket gør et byggeri-tema soveværelse populære for småbørn. Hvide vægge og sorte tæppe give grundlæggende til soveværelset. Et lille barn seng malet sort og dekoreret med gul "forsigtighed" tape malerier og en hvid kommode med plastkonstruktion tegn knopper giver de vigtigste stykker for temaet konstruktion. Byggeri-tema tegneserie sengetøj og matchende gardiner tilføjer et stænk af farve til rummet.

En bulldozer-og-lastbil-dekoreret firkantede bord, med fire matchende stole, danner en art område i midten af rummet. En matchende toy box og robust hylde give tema opbevaring til soveværelset. En bulldozer-formet tæppe giver ekstra polstring foran boksen legetøj til at danne en legeplads. Plastkonstruktion tegn, såsom "Mænd arbejder," give farverige dekorationer til væggene.

Jungle tema soveværelse

En jungle-tema soveværelse hylder kærligheden til dyr og eventyr ofte udtrykt af buksetrold drenge. Lys blå vægge og skov grønne tæppe give en udendørs føler i toddler's soveværelse. En græs-grønne barns seng, kommode og hylde hjælper med at holde den overordnede stil munter. Bladet-mønstrede ark og en tegneserie dyr-mønstret tæppe supplere tegneserie træ og dyr tapet boarder langs toppen af væggene.

Et træ stump bord med malede abe stole indeholder et legeområde, ligesom skildpadde-formet tæppet foran boksen dyr-dekoreret legetøj. Yderligere dekorationer kan omfatte en plastik abe nightlight, slange-formet højde diagram på væggen, udstoppede jungle dyr på sengen og blad-mønstrede opbevaringskasser under sengen.

Ocean tema soveværelse

Forvandle en toddler drengs soveværelse til en underwater fantasy jord med en ocean tema. Lys blå vægge og mørk blå tæppe giver en grundlæggende vandig stil til rummet. Tang maleri dækker en grøn barns seng til et havbunden føler. En matchende kommode med blæksprutte, krabbekød, hval og haj formede knopper tilføjer et hav liv accent. Wave-mønstrede sengetøj, en tegneserie fisk-mønstret tæppe og tegneserie fisk-formet puder tilføje en morsom stænk af farve til rummet.

En hval-dekoreret tabel med blæksprutte-dekoreret stole og et maleri staffeli med plast Tang trim give kunst områder til soveværelset. En treasure chest toy box og fisk-dekoreret blå hylde give lagerplads. Assorterede skum figurer, såsom fisk og skildpadder, dekorere vægge for at skabe udseendet af svømning havet liv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com