Værelse maleri muligheder

January 17

En af de hurtigste og billigste måder at omdanne et værelse er ved at male den. Maling kan oprette en helt ny atmosfære i et værelse i et par timer. Mange muligheder for maleri kan bestemme det overordnede budskab, der vil blive meddelt af hus, værelse eller den virksomhed, der er ved at blive malet. At kende mulighederne og hvilke der er de rigtige valg for dit projekt vil gøre processen meget mere fornøjelig og sjov.

Brug farve og Tone

Brug farve og tone af maling til at skabe en ny stemning i rummet skal males. Vælge mørk, dyb tone farver såsom guld, grønne og røde farver til at oprette et mindre, hyggeligt eller prestigefyldte udseende til rummet. Mørke farver giver indtryk af intriger og dristighed. Brug lyse farver og tone til at skabe en åben, luftige og større rum føler. Lyse farver giver indtryk af renlighed og minimalisme. Bruge en kombination af begge, lys og mørke, at skabe en mere moderne eller progressive fornemmelse for rummet bruger en mørk farve maling under stol jernbane med en lys farve smerte på toppen for en to-tone look, der er friske og smarte.

Bruge en Faux Finish teknik

Oprette en faux finish for at oprette en fornemme udseende, meget gerne bruge tapet. Købe to forskellige nuancer af maling--én farve meget lys og de andre dybere tone, men i samme farve familie. Bruge den lyse farve som bunden af faux finish ved at male hele væggen denne farve. Vand ned den anden farve ved at blande i 1/3 del vand og 2/3 del maling. Med en børste eller gamle rag, skal du anvende den udvandede farve på væggen med korte strøg, gør en "rodet" design på væggen.

Vælg Finish

Træffe afgørelse om typen finish du vil malingen have. Hvert mærke har små variationer til finish muligheder men typisk de spænder fra flad (ingen glans) til højglans (meget skinnende). Bruge flade maling til kontorbygninger og meget lav-trafik værelser i et hjem. Bruge semi-gloss for hver dag slitage i huse og skoler. Bruge glans eller højglans i køkkener og badeværelser hvor der er drastiske ændringer i luftfugtighed. Bruge glans på steder, der har høj trafik, fordi blank maling kan nemt rengøres.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com