Værelse maleteknikker for en italiensk badeværelse

March 15

Værelse maleteknikker for en italiensk badeværelse

Få din pensler klar, hvis du ønsker at stilisere dit badeværelse for at fremkalde den traditionelle atmosfære i Italien. Italiensk stil badeværelser kan variere i design, giver dig mulighed for at oprette en luksuriøs og overpyntet badeværelse ved hjælp af guld nuancer, maleri stiliserede trim, og selv små kalkmalerier på badeværelset vægge.

Den Regal badeværelse

Oprette en regal badeværelse, svarende til badeværelserne, som de italienske elite nyde. Nøglen til at fremmane en følelse af gamle rigdom er at bruge guld maling til at pynte trims i dit badeværelse. Vælg en guld maling, der har glitter eller glans. Hvis det er muligt, vælge armaturer til at matche. Male badeværelse væggene med en blød og dæmpede farve som bleg blå til at skabe kontrast i design.

Stuk vægge

Tilføje tekstur til dit badeværelse vægge for at skabe det unikke gamle stuk udseendet af mange italienske huse. Vælg en blød og afslappende farve til badeværelset vægge. Maskere trim og male alle vægge med den farve, du har valgt. Gøre det muligt malingen til at tørre helt. Vælg en anden farve, der er lidt lysere end grundfarven. Påfør en lille mængde af maling til en tør pensel og anvende maling let i patches. Smøre patches med en tør klud til at oprette en stuk-effekt. Hvis det ønskes, kan du også anvende venetiansk gips over grundmaling til at skabe en tredimensionel effekt.

Trim Design

Fikse op udseendet af dit badeværelse ved at tilføje unikke designs til trim omkring badeværelset vægge. Dette er en hurtig og enkel måde at gøre dit badeværelse ser udsmykkede uden at være overvældende travlt. Skitserede blomst eller drue illustrationer, vil selv en rulle design accent dit badeværelse vægge, fremmane stemningen i Italien.

Italienske kalkmalerier

Vis dine kunstneriske evner ved at skabe malerier af det italienske landskab i dit badeværelse. For at forhindre, at badeværelset bliver alt for travlt, bør malerierne små frem for at besætte hele badeværelset vægge. Malerier af villaer, vingårde, byer og landområder vil tage dig tilbage til det gamle land.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com