Værelse mørklægning ideer

September 2

Værelse mørklægning ideer

Uanset om du arbejde nætter og behovet for at blive mørkere et værelse for søvn i løbet af dagen, du har et lille barn, der vil drage fordel af et mørkt rum til dagtimerne naps eller du blot ønsker at omdanne en lys, lyse rum til en mørk, hyggelige miljø, er der masser af smarte måder at gøre rummet mørkere. Med den korrekte brug af farver og finish, belysning og vinduet forbindinger, vil du snart have en mørk, lun og indbydende værelse.

Farve

Undgå lys, cool, visuelt vigende farver som lys blues og greens, som disse skaber en luftige og rummelige effekt. Mørke nuancer såsom navy blues og dybe grønne vil skabe en meget mørkere virkning. Dog kan mørke nuancer af cool farver gøre et rum føler undertrykkende i løbet af dagen. For at forhindre dette, skal du vælge mørke nuancer af varme farver, eller kombinere mørke nuancer med varme farver. For eksempel, vælge en fyldig mørk brun med varm orange-røde undertoner, eller kombinere en mørk lilla med stænk af dyb, rig rød. Varme farver såsom røde og appelsiner forhånd visuelt, at gøre et rum føler mindre, hvilket bidrager til mørkfarvning en plads.

Finish

Undgå lysreflekterende skinnende finish i rum såsom silke tekstiler, polerede træmøbler og gulv, og glans maling. I stedet Vælg mat maling og tekstiler og træ møbler med en naturlig finish. Undgå reflekterende overflader som glas og spejle. Endnu en indrammet billede på væggen vil reflektere lys, så vælge lærred kunst eller stof vægtæpper i stedet. Male loftet i den samme eller lignende skygge til væggene. Selv om hvid er den mest populære farve for et loft, det er også en meget reflekterende farve.

Vinduet forbindinger

Mørklægningsgardiner er designet til at forhindre, at nogen lys trænger ind i stuen. En lille mængde plads mellem blinde og vinduet kan dog stadig tillade lys til at sive ind. For at bekæmpe dette, kombinere en blackout blind med gulv-længde gardiner lavet af en tyk, tung materiale. Alternativt kan du bruge rum-mørkfarvning gardiner. Disse var udbredt under anden verdenskrig, når hele byer måtte forsvinde fra synet af fjendtlige fly flyver overhead. Værelse mørkfarvning gardiner forhindre nogen lys fra gennemtrængende i eller flygter ud af et rum. En lav-hængende vindue valance hjælper til mørkere et værelse ved at blokere off nogle af den rude område.

Andre Tips

Placere et udkast til excluder langs bunden af døren for at forhindre lys lysende i fra nedenunder. Hvis du har et panel af glas over døren, male det samme farve som væggene eller dække det med stof. I et gammelt hus med masser af revner i eller omkring døren er hænge et tæppe over hele døren den nemmeste måde at sikre, intet lys trænger ind i stuen. Undgå lyse, overhead belysning og vælge i stedet for væg sconces på lysdæmper switches og bordplade lamper med mørke nuancer og lav-watt-pærer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com