Værelse tilføjelse projekt

April 10

Værelse tilføjelse projekt

Tilføjer en plads til dit hjem præsenterer dig med mange planlægning udfordringer. Jo mere udførligt du designer dit værelse tilføjelse planer, jo mere sandsynligt er du til har processen køre glattere. Den forskning, som du skal deltage i under planlægningen er også god til at give dig med idéer, som du ikke måske har kendt var endda muligt.

Instruktioner

•Der som en laser på hvad du forventer fra rummet, før du begynder at planlægge noget andet aspekt af processen. Brug og formålet med tilføjelse skal guide konstruktion og design af det. Denne identifikation af formål er afgørende, når du overvejer skarer af designelementer.

•Vælg den bedste byggeprocessen at opfylde dine behov samt mindske virkningerne af denne proces. Tilføjelse af et værelse til dit hus betyder ikke nødvendigvis den samme form for byggeprocessen, der fandt sted i opbygningen af dit hjem. Mens du kan vælge at gå med den traditionelle bygning fra scratch metode, kan du også vælge modulære konstruktion, hvilket betyder, at de fleste af dit værelse vil bygget på fabrikken og derefter leveret i store stykker, som kan være afsluttet i bare et par dage. Lignende til metoden modulære er værelse kits, der kan blive et DIY projekt eller overtaget af en lokal entreprenør.

•Pick foundation, der bedst passer til dit formål samt reducerer mængden af arbejde, der kræves til at afslutte det. Grundlaget for værelse tilføjelse projekt er et andet aspekt, der giver dig måske flere muligheder end du sørge for at beskæftige sig med. Post og pier fundament er billig og let nok til at blive et DIY projekt. Andre foundation mulighederne er betonblokke på hældte fod, som skaber plads til enten en kælder eller crawlspace og armeret beton med integreret fod, der også giver rummet under rummet. En anden mulighed er en trykimprægneret træ på knust rock fod foundation.

•Look over din situation til at afgøre, om dette projekt bør være tilknyttet eller fritstående. De fleste soveværelser, køkken og badeværelse tilføjelser er tilbøjelige til at blive fastgjort. Fritstående projekter omfatter værelser som et hjem gym, en kunstneres studio eller et hjemmekontor. Rådføre sig med en arkitekt til at afgøre, om fastgjort eller fritstående værelser vil resultere i en mere overkommelig konstruktion.

•Consider alternativer til at føje på når du ikke har plads eller dine planer opfylder ikke bygningsreglementet. Et værelse tilføjelse projekt behøver ikke udvide vandret eller lodret i forhold til huset. Tillader ikke et projekt at undslippe blot fordi du har regnet ud, du ikke har nok ejendom til at opfylde alle zoneinddeling spørgsmål eller plads overvejelser. Indstillingen kan altid findes for at opbygge. Et enkelt værelse som en anden historie tilføjelse kan låne arkitektonisk interesse til et hus, eller det kan blive bare det første skridt mod til sidst at udfylde en hel anden historie med flere værelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com