Værelse udsmykning ideer til en lav slog loft

July 12

Værelse udsmykning ideer til en lav slog loft

Hvis du har købt en koloni-stil eller hytte hjem, er lave lofter sandsynligvis et fremtrædende træk i boligen, specielt i mindre rum som køkken og badeværelse. Lave lofter indgår undertiden også i boliger, der er bygget efter mere moderne arkitektur. Lave lofter kan gøre værelser føler lukket i. Men du kan ansætte et par indretning strategier til at give dit hjem en mere åben føler og holde det lave loft fra overvældende rummet.

Maling farve

Male væggene i rummet en lys, pastel skygge, så at nuancen ikke vil være den mest overvældende funktion i rummet. Mørke farver gøre et rum føler sig mindre og mere lukket, at loftet vises endnu lavere end det faktisk er. Beskedne nuancer give en illusion af mere plads og bør anvendes på alle fire vægge, herunder paneler. Hvis du vil medtage crown molding i rummet, er det bedst at bruge en række, der ikke er særligt bredt og at male det samme farve som væggene. Neutrale nuancer som honning eller valnøddebrun passende, som er cool-farvet neutrale som skifer eller blå grå. Male loftet endnu lettere end væggene vil også give en åben føler til rummet.

Vægkunst

Hænge portrætter og billeder så højt på væggen som muligt. Dette gør væggene ser længere, som distraherer øjet fra det lave loft. Vælg rammer, der er lange og rektangulære, så de vil tage op størstedelen af væggen. Rammer i tonet ned metalliske nuancer ligesom guld, bronze eller platinum vil blande godt med lys brun eller grå vægge. Billeder og kunst udskriver i en sort og hvid eller sepia finish vil også tilføje til afdæmpet farveskema og ekspansiv føler du prøver at skabe i rummet. Hængende store spejle på væggen i lokalet vil også give rummet en ekspansiv føler og aflede opmærksomheden fra loftet.

Forhæng

Installere gardinstænger så tæt på loftet som muligt. Dette elongates vægge når gardinerne er hængt op. Vælg gardiner, der ikke er for overvældende i farven; for eksempel, er en lys granatæble rød nuance mere passende end en ruby rød gardin til en stue med et lavt til loftet. Gardiner lavet af tyndt materiale gør det nemmere for solen at skinne ind i stuen, og et væld af naturligt lys vil gøre rummet synes større. Vælg tynde gardin bånd, som bredt bånd kan gøre gardiner ser tunge, så hvis de trækker loftet.

Møbler valg

Kortere og kraftigere møbler i et rum, hvor loftet er lav giver balance til plads, således at loftet ikke er det mest bemærkelsesværdige træk. For eksempel, vil en mindre kærlighed sæde og sofa i stuen gøre loftet vises på gennemsnitlige højde, især når væggene er nær-hvid og møblerne ikke er for mørkt i hue. Overdimensionerede pyntepuder til gulvet siddepladser er ideel til et soveværelse, stue eller hule med lavt til loftet. Pryder gulvet med store, farverige tæpper og sofaborde eller osmannerne, der vises rig farve vil distrahere fra rummets manglende højde, også.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com