Værftet indretningsdekor Idéer

December 18

Værftet indretningsdekor Idéer

Et pænt velplejede værftet er næsten altid attraktive, men nogle velplaceret indretning elementer kan lyse det op endnu mere. Værftet indretning kan være omfattende og dyrt, men det behøver ikke at være. Nogle indretning er ganske billig og meget effektiv. Vælg årstidens eller permanent dekorationer og giv din værftet sin egen særprægede personlighed.

Flag

Flagene er nogle af de mest billig indretning elementer. Store flag kan hænges på traditionelle vertikale Flagstænger eller Flagstænger, der lægger til huset. Haven flag er meget mindre og er placeret på indehavere, der er indsat i jorden. Flag kommer i en bred vifte af design, fra årstidens til patriotisk. Hænge en fra dit hus og ændre den med på ferie, eller placere mindre, Blomster-mønstrede haven flag blandt blomsterne i skæring haven eller foring din gangbro.

Skulpturer

Skulpturer spænder fra store, permanente skulpturer til mindre genstande, som du kan flytte rundt i din værftet. Små dyr statuer som kaniner og hunde tilføjes et barn have en sød strejf. Hvis du er en fugl elsker, prøv en birdbath, som er både attraktive og funktionelle. Stirrede eller reflekterende kupler ser elegant i en engelsk eller asiatiske have.

Vand funktioner

Vand funktioner er visuelt smuk og beroligende til øret. En stor eller lille springvand kan blive omdrejningspunktet for enhver gården eller haven. En fyldt med koi Dam er dejlige i en japansk have. Vægmonteret springvand er en mulighed for små terrasser eller yards hvor der er ikke plads til at installere en traditionel springvand.

Møbler

Nyd din værftet ved at placere bænke og borde i det hvor de kan bruges til at slappe af og underholde. Funktionelle, kan disse elementer også føje til indretningen af din værftet hvis du laver dekorative valg. En smedejern bænk, for eksempel, er holdbare og smukke. Redwood er også et holdbart materiale til udendørs møbler. En sjov møbler mulighed er at installere en swing fra et træ eller veranda. Inventar, tilbehør kan også være dekorative. Farverige parasoller giver skygge og tilføje en dekorativ touch til et opholdsområde i din værftet, og muntert mønstrede Sædehynder tilføje komfort og skønhed.

Lunefuld

Finurlig værftet indretning kan være en samtale stykke eller blot noget at få dig til at smile. Havenisser, for eksempel, kommer i en bred vifte af fjollede figurer. Flamingoer er klassiske finurlig værftet indretning. Sæsonvarer sjovt som tændte op snemænd eller spooky skeletter er også valg.

Lys

Lys tilføje sikkerhed og et dekorativt indslag til enhver værftet. Bruge solens lys, at line en gangbro til din hoveddør eller til at fremhæve kanten af din værftet. Hænge solar lanterner fra de lave grene på et træ, eller vind strenge af hvidt lys omkring topiaries flankerende din hoveddør. Projektører kan bruges til at fremhæve andre værftet indretning, såsom et stort springvand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com