Værftet larver

June 19

Værftet larver

Selv om de kan være fascinerende at se, kan larver i din værftet blive et irritationsmoment. Unge larver kan beskadige græs og planter til hurtige priser før pupating. Tusindvis af larver kan angribe din plæne. Hvilke af disse du har i høj grad afhænger af den region du bor i, men der er nogle fælles sorter findes i mange dele af Nordamerika.

Typer

Mere end 20.000 kendte arter af larver findes. De mest almindelige værftet larver omfatter hornworms, armyworms, telt larver, brun uldne bjørne og monarker. Mens nogle er ligesom monarken og stribede uldne bærer caterpillar, foretrækker at spise ukrudt, andre som armyworm, telt caterpillar og hornworm, lever af græs og andre planter og kan forårsage betydelige skader på din værftet.

Gene larver

Østlige telt larver er en af de mest almindeligt set og frygtede larver. De er til stede fra tidligt forår til juni. Modne telt larver har et plettet mønster og en hvid stribe placeret på deres midten krop skitseret i sort og omkranset af orange linjer. Typisk, markeringer langs en telt caterpillar kroppen er blå og hvid, men nogle orange farvning er muligt. Telt larver foretrækker frugttræer som æble, kirsebær og blomme, ofte forårsager betydelig skade. Hornworm varierer i farve fra grøn til gul-brun og brun, og har et horn i slutningen af sin krop. Hornworm larver kan være en plage i din værftet, fordi de lever af Virginia slyngplanter og kan forårsage alvorlige skader på disse klatring vinstokke. Armyworm larver, også kendt en dolk moth, har et brunt hoved dækket med net-lignende markeringer. Deres organ farve varierer fra bleg grøn til gul-brun og de har en gullig stribe langs deres krop, omgivet af en hvid streg. Armyworm kan forårsage alvorlige skader på korn, græs og vegetabilske planter.

Identifikation

Caterpillar skader ses nemt i din plæne. De fleste unge larver forlade hakkene på kanten af græsset vinger. Ældre larver vil spise de fleste af blade, hvilket resulterer i pletter af brun græs. Blad-spise larver efterlade små huller i bladene og blomsterblade. Som de vokser, kan disse huller være større. Dette kan forårsage nøgne pletter i løv og hvis caterpillar befolkning er høj nok, kan resultere i plante død. Caterpillar skader kan forveksles med slug skader. Hvis din græs eller planter er blevet beskadiget af larver, vil der være mørk grøn pellets på blade, som er caterpillar ekskrementer.

Forebyggelse og bekæmpelse af

Håndplukke larver og deres æg hvis du kan finde dem. Dræbe dem ved at knuse dem eller sætte dem i sæbevand. Det er ofte nemmest at finde telt caterpillar æg, når bladene er faldet af træerne. Kigge på små grene til sølvfarvede-brun ringe af skum, der er omkring 1 cm bred.

For at reducere caterpillar skadedyrsangreb og skader til din græsplæne, undgå at klippe græs for kort og fjerne udklip, som kan indeholde æg. Mange græsplæne larver som thatch områder, som er et område med dødt planternes rødder, stængler og bakteriel anliggende mellem græs og jord. Undgå overwatering for at forhindre thatches vokser og fjerne eksisterende områder. Fremme naturlig caterpillar rovdyr som myrer, biller og edderkopper ved at undgå brugen af pesticider.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com