Værftet muldvarp fjernelse

December 10

Hvis du har bemærket, et netværk af tunneler og pletter af svampet jorden mærkning din landskab, så er det sandsynligt, at du har modermærker. Da disse underjordiske væsner engagere sig i at gøre disse grimme, zig-zag "landingsbaner," er de klassificeret som skadedyr. Mens modermærker generelt ikke skader planter og anden vegetation, kan de slå en hele værftet hovedet i korte orden. Forskellige værftet muldvarp fjernelse strategier findes for at fjerne dem, men kun få er virkelig effektiv.

Muldvarp repellenter

Disse spænder fra anlæg afskrækkende til hjemmelavet formler ved hjælp af sæbe, chilipebre og endda blegemiddel. Mange af disse metoder er imidlertid problematiske for mennesker, ikke modermærker. For eksempel, er castor bønne plante kendt for sine pest-afskrække kvaliteter. Som en ekstra bonus har disse planter attraktive blade og blomster. Men de er giftige og kan ikke være en passende landskabspleje plante, hvis du har små børn eller kæledyr. Hælde super krydret eller ætsende væsker i muldvarp tunneler præsenterer også nogle vanskeligheder. Bortset fra det faktum, at disse materialer også kan være skadeligt for børn og kæledyr, de fleste mennesker begå fejlen at bruge dem på inaktive tunneler og aldrig nå modermærker.

Muldvarp Menu ændring

En populær metode til angreb for at fjerne værftet muldvarpe er at fjerne den muldvarp primære fødekilde, som er japansk Bille larver, almindeligvis kendt som larver. Dette kan opnås ved hjælp af en spreder til at sætte ned et fint lag af diatoméjord, som består af pulveriseret forstenede skeletter af gamle ferskvand organismer. Dette stof vil dehydrere larver men anses for sikker for mennesker og andre dyr. Mens denne taktik ofte mødes med en grad af succes, skal du være forsigtig med hensyn til genanvende materialet efter hver regn.

Muldvarp agn

Ifølge Purdue University er en af de mest effektive lokkemad et produkt designet til at se og lugte som en regnorm, en anden fælles muldvarp appetitvækker. Metoden, der her er til at lokke muldvarpen til at tage den lokkemad, der er snøret med bromethalin, en stærk nervegift.

Muldvarp fælder

Eksperter på Purdue fastholder også, at kun effektive værftet muldvarp fjernelse metode end gift er brugen af fælder. Disse er desværre ikke af sorten tilfangetagelse og udløsning. I virkeligheden, er de tre slags fælder at vælge imellem manipuleret til at kvæle gnaver, skær det i to eller spidde det med en miniature harpun.

Strukturelle afskrækkende

Grave lavvandede skyttegravene omkring haver, kan terrasser og gangbroer tjene som beskyttende barrierer mod muldvarpe. Muldvarpe har en hård tid at grave gennem tætte materialer, så udfylde skyttegrave med et lag af ler kronet med grus skal holde dem væk fra disse områder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com