Værktøjer, der anvendes i polyurethan Spray skum applikationer

May 9

Spray-on polyurethan skum er en to-delt, kemiske, lukkede celler materiale, der skaber en overlegen isolerende og fugt barriere. Anvendes med variabel-pres sprøjteudstyr, sæler polyurethan skum sig ind i en bygning revner og sprækker. Spray-on ansøgning er den mest effektive og effektiv måde anvende skumisolering i et nyt byggeprojekt.

Skum kompressor og pumpe

Hjertet af udbringningsudstyret er kompressor, pumper og blande tanke til polyurethanskum. Spray skum maskine funktioner mange justerbare elementer, herunder opretholdelse tryk i hovedbrandledningssystemet, blande sats og pumpning levering pres. Disse operative specifikationer ændre fra installation til en anden, afhængigt af hvilken type skum, ansøgning temperaturer og hvor langt skummet skal være pumpet.

Ansøgning sprøjtepistol

For det andet i betydning for kvaliteten af spray er skum machine denne skum ansøgning pistol. Spulehåndtaget modtager skum pumpes fra en central maskine, kombinerer de to komponenter i spidsen af pistolen og slynger skum på bordpladen. Disse kanoner er fremstillet af rustfrit stål for nem oprydning og holdbarhed. De indslag justerbare og udskiftelige spray hoveder, der kan tilpasses specifikke anlæg.

Speciale opvarmet slanger

Speciale slanger bære polyuretanskum komponenter fra den centrale skum maskine til spulehåndtaget. Under nogle omstændigheder, som koldt vejr applikationer, kan skums ydeevne hæmmes ved lave temperaturer. Til disse omstændigheder bevare opvarmet slanger polyuretanskum komponenter på en stabil temperatur mellem centrale spray maskinen befinder sig uden for en bygning og skum spray gun, i anvendelse inde i bygningen.

Mobil Spray Rig

En mobil spray riggen er en lukket, trailer-monteret assembly, der indeholder alle dele og maskiner skal søge polyurethan skum. Mobil spray riggen giver en betydelig fordel at installation entreprenør. Med en mobil spray rig, alle de værktøjer, slanger, kompressorer, kan vedligeholdelsesudstyr og polyurethan skum komponenter transporteres i en sikker trailer.

Brugeren sikkerhedsudstyr

Selv om ikke formelt en del af denne polyurethan spray skum værktøj liste, bør sikkerhedsudstyr indgå i en omfattende drøftelse af installation af polyurethan spray skum. Spray tekniker skal bære en hættetrøje heldragten og handsker til at dække alle udsatte hud. Installation tech skal bære en fuld ansigt respirator for at beskytte sig selv mod dampe emitteret under ansøgningsprocessen spray. Ved rengøring af udstyr, skal installation tekniker bære handsker for at beskytte hænderne fra kemiske rengøringsmidler, og rense udstyr i et godt ventileret område for at forhindre en ophobning af skadelige dampe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com