Værktøjer, der anvendes til vride eller Tieing presning Wire

November 20

Værktøjer, der anvendes til vride eller Tieing presning Wire

Redder wire er en flere formål værktøj bruges almindeligvis anvendes på farme. Wiren holder brudt udstyr sammen og bygger wire hegn. Wiren er for stiv for knuder og vride er den bedste metode til at forbinde og sikre to tråde af wire. Vride wiren opnås med flere forskellige værktøjer, som alle er effektive. Et par tænger er tilstrækkeligt i de fleste tilfælde men avancerede vride værktøj oprette en stram forbindelse, det er usandsynligt at bryde løs.

Bidetang

Bidetang bruges til at skære og grab sektioner af wire. Bidetang er uundværlige, når arbejder med redder wire og bruges til at vride samt skæring. Kuttere er ikke bygget til vride wire men et mellemlangt greb på to tråde af wire klippe ikke gennem materialet. Cutter håndtag er simpelthen snoet for at binde ledningerne sammen. Nogle kuttere har en kombination skæring afsnittene og sensationsprægede.

Tænger

Tænger kommer i mange forskellige former og størrelser. Redder wire Tang har stumpet, flade kæber for sensationsprægede og opretholde presset på ledningerne. Nogle tænger har også en krog på den ene ende til at adskille dele af wire fra indlæg. At fjerne wire, der er bundet stramt er vanskeligt uden en kvalitet krog. Krogen er sat på wire og tænger skubbes mod stillingen.

Kroge

Det eneste formål med krogen vride. Krogen er en kort, bøjet stykke metal på et langt håndtag. Wiren er svøbt omkring krogen og håndtaget er spundet for at twist wiren i en løkke. Den frie ende er trukket igennem løkken og svøbt omkring sig til at stramme og hold ledning. Kroge er effektiv for hurtigt vride sektioner af wire uden kamp af pladskrævende tænger håndtag.

Binde værktøjer

Slips værktøjer er designet til specifikke gauge redder wire. Værktøjerne bruges til stramme drejninger på bails af genbrugspapir og aluminium. De to sektioner af wire er indsat gennem en åbning på værktøjet og en roterende håndtag er forkrøppet for at vride sektionerne i en stram knude. Værktøjerne er ikke nødvendige for mange bailing wire programmer men er praktisk når du kræver en sikker forbindelse. De stramme drejninger er vanskelige at fjerne og wiren skal adskilles med en kniv til at frigive den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com