Værktøjer, der bruges til at skære

August 22

Værktøjer, der bruges til at skære

For at fremskynde langs projekter, ansætte de korrekte skæreværktøj for hvert materiale og bære den krævede sikkerhedsudstyr såsom øre, øje og hånd beskyttelse, alle gange. "Måle to gange, klip en gang," at undgå dyre fejl. Værktøjer, der bruges til at skære, såsom kædesav, er ansvarlig for mange alvorlige ulykker, ifølge Mississippi Universitet udvidelse tilstandstjenesten.

Opskæring træ

Opskæring træ til en profession er en af de farligste erhverv, Ifølge National Bureau of Labor Statistics. At sikkert skære planker og nedfaldne grene ned til sokkeholderne for brændstof eller fjernelse, overveje at ansætte den trofaste hånd så for at undgå farerne ved drevne kædesave. En hånd sav til opskæring træ kan bruges overalt, uden behov for udvidelse Linerne mellem det en strømforsyning. Hånd Save består af en lang og flad metal blade med skarpe tænder, en træ eller plastic håndtag. De er billige værktøjer, fås i forskellige størrelser fra lokale isenkræmmere.

Skæring Metal armeringsjern

Armeringsjern er lange, runde tråde af metal, der bruges til at styrke beton i strukturer som gulve, vægge og garager. Den er tilgængelig fra Selvbygger forsyninger yards i 20-fods sektioner. Det er også svært at skære uden det rigtige værktøj. Letvægts hydraulisk bolt kuttere skive gennem denne svære ting med lethed efter du pumpe håndtag af bolt cutter en halv snes gange, for at opbygge den nødvendige hydraulisk tryk. Disse fiks håndværktøj tilbyder fordel af kræver ingen batterier eller strømkabler kan fungere. Du kan bruge dem i off grid steder.

Skæring stenen

Skæring stenen til størrelse for tællere i køkkenet eller badeværelset kræver en hård magt-skæreværktøj. Brug en 5-tommer vinkelsliber udstyret med passende skære disken for hårdheden af din valgte sten for disse projekter. Du kan skære blødere sten, som alabast, med billig carbide murværk diske. Marmor og granit kræver mere dyre diske indlejret med lille diamant fragmenter. Sikre alle nedskæringer er i en lige linje til at forhindre den mølle skære disken bindende og sparke tilbage. For at fjerne store bruge dele af sten hurtigt og effektivt, flere parallelle nedskæringer en tomme fra hinanden og omhyggeligt bryde sten mellem dem ved hjælp af en hammer og mejsel.

Skæring flise

Skær fliser rundt om hjørner, stikdåser og kabinetter med en specialiseret benchtop flise-skærende værktøj. Disse værktøjer skære hurtigt partier af scorede fliser, tager stamme ud af gentagne nedskæringer og fremskynde projektet langs. Kutteren lægger fliser klar til at skære eller trimning fladt på flise cutter seng, justeret med cutting wheel, scorede og derefter skubbet støt mod det. Når opskæring partier af fliser, bruger funktionen justerbar hegn, der guider din nedskæringer for successive fliser, så der er ingen grund til at score hver enkelt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com