Værktøjer, der kræves til at opbygge et køkkenskab dør

May 10

Værktøjer, der kræves til at opbygge et køkkenskab dør

Remodeling projekter for køkkener eller bade kan omfatte udskiftning skabslåger. Bygge din egen er en anden måde at spare penge ved at sætte din egen sved i projektet. Du kan have noget særligt i tankerne for dine skabslåger, eller måske dør størrelse du skal bruge er ikke tilgængelig for en brugerdefineret kabinet. Bygge din egen skabslåger kræver forskellige værktøjer afhængigt af døren du ønsker at opbygge.

Tabel Saw

En bordrundsav er det vigtigste redskab til kabinet døren bygning. Med en bordrundsav, kan du skære paneler og rammer til størrelse, form rejst paneler, skæres mortise og tenon på dørkarme og groove rammer at acceptere paneler.

Router

Brug en router til at skære riller i rammer at acceptere paneler, oprette leddene på rammer og figurrammer og paneler. Router bits lavet specielt til kabinet gør og døren gør tilbyder en bred vifte af forme muligheder. Tilbehør omfatter håndlavede jigs, klemmer, skabeloner og en specialiseret bord ud over de mange bits tilgængelige.

Klemmer

Når som helst to stykker af træ kræver limning, skal de være fastspændt. Klemmer passer til skab døren gør omfatter rør klemmer, bar skruetvinger, band klemmer, hjørne klemmer og ramme klemmer. Bar skruetvinger og rør skal klemmer span bredde og længde af kabinet døren være nyttige.

Blok fly

Blok fly er korte fly anvendes til at skære på tværs af korn. Du kan bruge dem til fine tuning tons på kabinet dørkarme. For en perfekt pasform, er tons ofte skåret lidt over størrelse og omhyggeligt justeret indtil de passer lige. En blok fly sæt til at fjerne en meget tynd barbering af træ med hvert gennemløb er det ideelle værktøj.

Tilfældige Orbit Sander

Disse sanders efterlade ikke mærker på overfladen af træet. Start med en 100-sandkorn sandpapir, og arbejde op til 220 grit på den endelige slibning for en glat finish, der bevarer træ tekstur og korn.

Boremaskinen

Selvom du kan bruge en hånd bore for at placere huller til montering af hængsler og hardware, kan du ikke slå nøjagtigheden af en Boremaskinen. At de store runde mortises i døren og kabinettet for nogle typer af skjulte hængsler kræver en Forstner bit monteret i en boremaskine presse for de bedste resultater.

Stemmejern

Holde træ mejsler razor sharp til opbygning af skabslåger. Et godt sæt af mejsler hjælper med at rydde op og fine tune mortises og tons eller fjerne lidt træ, hvor som helst du har brug for, såsom enderne af panelet riller i dørkarme.

Tykkelseshøvl

En tykkelse Afretter skærer plader og paneler til størrelse, at fjerne materiale fra den ene side at justere tykkelsen. Opbygge skabslåger fra ru lager giver dig fleksibilitet, men du har brug for en måde til at sikre alle døre og dele for at gøre dørene er den samme tykkelse. En tykkelse Afretter er bare værktøjet til jobbet.

Jointer

Overfræsere gør leddene. De flade perfekt kanterne af to brædder, således at de kan passe sammen og er klæbet sammen for at gøre større boards for at gøre rejst panel tomme celler i et skab dør eller enhver anden brug. Overfræsere bruges også til at gøre skæv eller snoede stykker af træ flade eller direkte ved at fjerne materiale.

Båndsav

Den tynde blade af en båndsav tillader buede nedskæringer for at gøre buede rammer og paneler, skære groft materiel til størrelse og gør facader--meget tynde stykker af træ. Lille bordplade båndsave kan tjene godt til en vis grad, men vil ikke gøre jobbet på store paneler eller tykt, tungt træ, som kræver større, fritstående modeller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com