Værktøjer for Metal perle danner

December 14

Værktøjer for Metal perle danner

Perle danner er en gammel teknik, der har ændret sig lidt siden tidlig mand begyndte at lave perler fra metal. Værktøjerne bruges til at danne metal perler ser meget gerne dem, der anvendes af vores tidlige forfædre. Du kan gøre din egen smukke metal perler med lille investering i værktøjer. De fleste af de værktøjer, der kræves til metal perle gøre kan findes på din lokale hardware butik, perle butik eller smykker levering hus.

Disk Cutter

En disk cutter bruges til at lave runde diske af forskellige størrelser. Brug en disk cutter til at skære to identiske størrelse og figur perfekt runde diske til at gøre en enkelt runde eller æg formet perle. Hvis du ikke har en disk cutter, kan så du bruge en smykker sav og vinger.

Dappe blok og dappe slag

En dappe blok og dappe slag bruges til at danne metalplader. Dappe blok og punch kan bruges til at danne runde diske i to halvdele af en metal kugle. Gøre runde eller æg-formede perler ved hjælp af en dappe blok og punch sæt.

Hammer

En hammer er brugt til at angribe værktøjer, herunder disc cutter og dappe punch.

Fakkel

En fakkel der bruges til at lodde, herunder lodning de to sider af en metal perle sammen.

Lage og Lage Pot

Lage bruges til at fjerne oxidation af metal, herunder loddes perle når lodning er fuldført. Lage pot holder lage. Lage fungerer bedst når opvarmet, så gamle crock Potter gøre stor pickle gryder.

Kobber tænger

Kobber tænger bruges til at fjerne metal fra pickle, herunder loddes perler. Kobber tang er nødvendigt, så metallet i Lage puljen ikke er galvaniseret med kobber når du fjerner elementet fra pickle pot. Læg aldrig jernholdige metaller i en lage pot (herunder stål pincet eller tang) eller alle varer vil være galvaniseret med kobber.

Skål med vand

En skål fyldt med vand der bruges til at skylle den syre Lage fra pickles metal, herunder fabrikerede perler.

Boremaskine og borehoved

Boret og drill bit bruges til at skære huller i metal. Skære forskellig størrelse huller ved hjælp af forskellige størrelse bits. Når du foretager en perle, er det bedst at bore et lille hul i én eller begge diske. Boring mindst ét hul vil hjælpe med at forhindre perle fra eksploderer når loddet. Erfarne metalsmiths måske ikke brug at skære et hul men begyndere rådes til at gøre dette. Boret og borehoveder kan også bruges til at skære dekorative huller i diske før fabrikation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com