Værktøjer på Hoover vindtunnel støvsugere

August 9

Værktøjer på Hoover vindtunnel støvsugere

Hoovers vindtunnel T serie af opretstående støvsugere omfatter både sække og taske-mindre rengøringsmidler. Vindtunnel gulv rengøring hoved har fem højden indstillinger for dybde af tæppe bunke renses. Pensel roll i gulvet rengøring hoved kan skiftes "på" for støvsugning tæpper og tæpper og "off" for hårde gulve. Det skal slås "fra", når det vakuum udvalg af værktøjer bruges til ovenfor gulvrengøring.

Værktøjer leveres med vind-Tunnel

Hver Hoover vindtunnel model er et komplet hjem støvsugning system, designet til at fjerne støv og snavs fra mest husstand overflader. Det kommer med en powered håndværktøjet, afstøvning pensel, møbelpolstring værktøj og en sprækkemundstykke. To udvidelse tryllestave er også medtaget for at give ekstra rækkevidde, når værktøjerne der bruges. Vindtunnels værktøjer er gemt på renere. Dette betyder, at de er altid tilgængelige som du støvsuger dit hjem.

Motoriseret håndværktøj

Motoriseret håndværktøj er udstyret med en luft-drevne pensel roll. Det bruges i forbindelse med udvidelse tryllestave til vakuum tæppe i hullerne mellem møbler, der er for snæver for de vigtigste gulv rengøring hoved. Det kan også bruges til vakuum tæppe på trappe slidbaner og fjerne dyrehår fra polstrede overflader.

Polstring dyse

Som navnet antyder, bruges dette værktøj til at rense polstring, samt madrasser og bløde møbler, med suge kun. Størrelsen på værktøjet polstring gør det nemt for støvsugning tæppe på trappe risers, flytter værktøjet vandret eller lodret over overfladen.

Afstøvning pensel

Afstøvning pensel kan fjerne støv og snavs fra møbler, billedrammer og ornamenter. Når knyttet til en udvidelse tryllestav, er det en effektiv måde at afstøvning området mellem lofter og vægge samt gardinstænger. Det kan også bruges med en udvidelse tryllestav til støv gardiner og ren sokler, især dem med udskårne riller hvor støvet har tendens til at indsamle. Knyttet til bare sugeslange, kan afstøvning pensel rense reoler, bøger, lampeskærme og toppe af lejlighedsvis møbler.

Sprækkemundstykke

Sprækkemundstykke kan få adgang til meget smalle huller, som dem på siderne af apparater i dit køkken. Vindtunnel-serien af støvsugere omfatter "kant rengøring" på niveau tæpper og hårde gulve; men hvis der er smal mellemrum mellem dine tæpper og sokler, sprækkemundstykke er ideel til løft af støv og snavs ud af dem. Hvis du har fladt sokler med ingen støv-fange udskæringer i siden, er sprækkemundstykke ideel til at fjerne snavs fra den smalle øverste kant.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com