Værktøjer til at adskille en sprøjtepistol

February 11

Maling har tendens til at tilstoppe sprøjtepistoler over tid. Den eneste måde man korrekt fjerne denne tilstopning og rense spray gun er at adskille det. Det betyder at du skal omhyggeligt fjerne og justere alle tre store kontrol komponenter: flydende kontrol drejeknapper, fan drejeknapper og luft mikrometer ventil. Du har brug for flere værktøjer til at adskille en sprøjtepistol korrekt.

Universal skruenøgle skruenøgle

En skruenøgle skruenøgle løsner eller strammer dele, såsom air brystvorter og luft-kontrol pladser. Du vil også bruge spanner wrench, når udskiftning af en blækpatron, især når åbne filter boliger. En fuldstændig afvikling af pistolen er ikke påkrævet efter hver brug. Du bør kun nødt til at fjerne og rense de dele, der havde kontakt med maling: dysen, dyse cap og nålen.

Needlenose tænger

I modsætning til standard tænger, needlenose tænger skader ikke fittings og er lille nok til at fange selv de mindste fittings på en sprøjtepistol. Serrations på kæberne sikrer et fast greb på enten glat eller hex nødder.

Skruetrækker

Brug en skruetrækker til at løsne og stram kontrol drejeknapper. En skruetrækker med bits, erstatning for skruer og møtrikker er bedst til dette formål, som en sprøjtepistol har forskellige størrelser og typer af skruer på dets forskellige dele.

Allen Key

En unbrakonøgle, også kaldet en unbrakonøgle eller hex skruenøgle, er et lille værktøj, der anvendes på forsænket hex bolte. Professionelle versioner af dette værktøj kommer typisk i et sæt, der indeholder forskellige størrelser. Nogle sprøjtepistol modeller kræver brug af en eller flere Allen nøgler at adskille indvendige komponenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com