Værktøjer til at fjerne fliser i en bruser

October 4

Vand infiltrerer en krakket fliser, skader backer board, opsuger drywall og fremmer udviklingen af skimmel. Hvis du straks reparere brudte bruser fliser, kan du forhindre vandskader. At fjerne fliser i et brusebad er ikke svært og kræver kun grundlæggende værktøjer og en sikker hånd. Med en forståelse for værktøjer til at fjerne fliser i et brusebad, kan du vælge rigtige til dit job.

Injektionsmørtel Removal Tool

Før mejsling flise, skal renovator fjerne injektionsmørtel. Specielt designet til så gennem fugerne, rydder værktøj til fjernelse af injektionsmørtel området omkring en flise, så renovator at lirke og mejsel rundt en flise. Injektionsmørtel afsked værktøj, nogle gange kaldet en "injektionsmørtel så," består af to dele: en skærehovedet og håndtag. Den overordnede form af værktøjet ligner en tandbørste; bladet rager i en ret vinkel fra den lige, palm-længde håndtag. Injektionsmørtel fjernelsesværktøjet blade kan savtakkede eller belagt med en slibende sandkorn. For at bruge værktøjerne, presser renovator klingen ind i en injektionsmørtel linje og Save frem og tilbage at trække injektionsmørtel fra væggen.

Hammer og mejsel

Hammer og mejsel nedrive både individuelle bruser fliser og hele vægge af flise. Selvom de fleste hamre vil gøre, bruge mange professionelle flise arbejdere en tung kølle, kaldet en "dead slag hammer," at smadre flise. Den mest almindelige type af mejsel bruges til at fjerne flisen og mørtel fra et brusebad mur er en kolde mejsel. Dybest set en metalstang, kolde mejsel tip vokslys til en fan-formet gennemskæring kant. Renovators bruge hammer og mejsel til at smadre og skrabe flise og lim fra Brusevægge.

Stiv spartel

Hovedsagelig en erstatning for mejslen, en stiv spartel skraber flise, lim og mørtel fra et brusebad mur. Selvom stiv, stadig en stiv spartel mere fleksibel end en mejsel. Som et resultat, den stive spartel glider og bøjer lidt ind i revner og fugerne. Derudover er spartels klinge tynde og generelt mindre tilbøjelige til at skade omkringliggende overflader eller backer bestyrelsen under flise fjernelse.

Håndholdt roterende værktøj

En håndholdt roterende værktøj spins slibende eller skarptandede skæring diske til at slice gennem fliser, sten, murværk, træ og metal. Med henblik på bruseren flise fjernelse værktøj dette håndholdt kraft skærer gennem fuger eller scores flise forud for skrabning. Elektricitet beføjelser motor af den håndholdte roterende værktøj og skære skiver vedhæfte til slutningen af dens lige krop. Slibende mineral grus frakker normalt ydersiden af savning af injektionsmørtel diske og diamant grus frakker normalt ydersiden af flise-skæring diske.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com