Værktøjer til at fjerne strippet bolte

January 24

En bolt bruges sammen dele såsom to længder af træ eller metal. Når du har brug at fjerne en bolt, kan du finde hovedet er blevet renset og bolten ikke kan fjernes med en skruenøgle eller en skruetrækker. Værktøjer er tilgængelige, kan bruges til at fjerne bolte. Udvinding af bolte, ved hjælp af de rigtige værktøjer sikrer, at du vil være i stand til at indsætte en ny bolt. Med emhætte kits skal du enten en boremaskine eller en skruenøgle og tænger. Hvis du ikke kan få et kit, kan du bruge metoden roterende værktøj.

Skrue Extractor Kit

En skrue extractor kit indeholder flere borehoveder i forskellige størrelser og udsugningsanlæg i flere størrelser. Selvom navnet på sættet betyder det er designet til at fjerne skruerne, kan det bruges til at fjerne bolte.

Bestemme borehoved størrelse du har brug for og indsætte det i din boremaskine. Bore i midten af hovedet af bolt med smule. Indsæt passende emhætte i hullet lavet af drill bit. Bruge en tang eller skruestik greb til at rotere emhætte. Som du igen emhætte i hovedet, er bolten frigivet.

Løb løbsk Bolt-out Kit

Med denne type værktøjssæt, du har brug for en topnøgle, undertiden omtales som en skralde. Sættet indeholder forskellige størrelse sockets designet til greb strippet bolt heads. Placere den højre-sized stikket på skruenøglen og skub Socketen over bolten. Stikket greb derefter hovedet af bolten. Du kan derefter bruge skruenøglen til at fjerne bolten.

Grabit skrue udvinding Kit

Dette kit indeholder borehoveder i forskellige størrelser. Borehoveder hver har to ender, en er for tilslidningsprocedure interiør af bolthoved og den anden er til at fjerne bolten.

Sæt din boremaskine til bakgear og indsætte den passende borehoved med burnishing slutningen udsat. Med værktøjet burnishing, rense ud bolthoved. Ikke bore i bolt med værktøjet burnishing.

Tag borehoved og genindsætte så den modsatte ende, enden for at fjerne bolten, er udsat. Bore i renset ud hoved. Rutinen bør fastsættes ved en lav hastighed. Remover slutningen af drill bit vil derefter grab bolten og fjerne den.

Roterende værktøj

En roterende værktøj kan bruges til at skære et hak ind i hovedet af bolten. Med notch klip kan du derefter bruge en flad skruetrækker til at fjerne bolten.

Bruge en lille skæring hjul med din højhastighedstog roterende værktøj til dette projekt. Med sikkerhed briller på, omhyggeligt skæres på tværs af lederen af bolten. Når hovedet er indskåret, kan du fjerne bolten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com