Værktøjer til at fjerne tapet

January 17

Der findes flere typer af tapet, og forskellige værktøjer er nødvendige for at fjerne hver af disse typer. De fleste nyere tapet er lavet til at være strippable. Denne type af tapet er lavet til at komme ud let med kun varmt vand og et par enkle værktøjer. Non-strippable tapet er mere vanskeligt at fjerne, og vil kræve en tapet stripping løsning samt flere værktøjer.

Paitn spatel og svamp

Strippable tapet kan fjernes med en maling spatel og en svamp. Svampen er dyppet i varmt vand til at løsne limen af tapet, og spatel strimler tapet væk.

Tapet Scoring værktøj

Ved hjælp af en tapet scoring værktøj kan undertiden hjælpe våd lim på bagsiden af tapet.

Tapet skraber

Et værktøj, der er specielt lavet til skrabning tapet ud af væggen uden at beskadige væggen kan være nyttigt, når du forsøger at fjerne ikke-strippable tapet.

Tapet damper

En tapet damper er en håndholdt værktøj, der udsender damp for at løsne limen, der holder tapet på væggen. Disse kan lejes fra de fleste store hjem forbedring butikker.

Spray flasker

En sprayflaske er normalt nødvendig for enhver form for tapet fjernelse job. Dette kan bruges til at holde varmt vand eller et klæbende opløsningsmiddel, der vil fjerne tapet lim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com