Værktøjer til at hænge træ Plaques

May 18

Værktøjer til at hænge træ Plaques

Vinde en award, at udfylde en god gerning, eller laver en lang række andre ting kan vinde dig en lille træ plaque. Plaques af denne type er også bruges som dekorative elementer i et rum eller som et mindesmærke for en person, der afgik. Hænge en træ plaque indebærer de samme trin som hænger et billede eller et kunstværk, men du har brug for de rigtige værktøjer til jobbet.

Markerer stedet

Når du beslutte, hvor at hænge den træ plaque i dit hjem, skal du markere stedet på væggen. Bruge en plan og en lille blyant til at markere placeringen. Hold den plan flade mod væggen, og sørg for det er niveau ved at læse måleren. Køre blyant langs toppen af det niveau, markerer placeringen. Hvis du vil sikre, at plak er helt jævn og plan med det omkringliggende område, derefter bruge en lineal ud over niveauet. Måle den nøjagtige størrelse af pladen, og mark disse målinger på væggen, tegne en kontur af plak. Sørg for, at plak tegning er niveau.

Søm eller skruer

Du har brug for nogle type af vedhæftet fil eller måde at hænge plak fra væggen. Søm eller skruer er bedst for plaques, der indeholder slots eller huller på bagsiden. Tjekke bagsiden af træ og lede efter huller designet til at hænge plak. For plaques fremstillet af krydsfiner eller en lettere vægt af træ, skal negle være tilstrækkelig. Tungere plaques kræver tunge skruer, der holder plak fra at falde løs eller trække væk fra væggen.

Hammer

Bruge en letvægts hammer for at nagle dine negle ind i væggen. Undgå at bruge en tungere vægt hammer, da det kan glide og potentielt skade din mur. Placer sømmet ind i væggen, og tryk på det én gang, skubbe spidsen ind i væggen. Gentag processen med andre negle, du bruger, og gå over neglene en anden gang. Lægge mere pres denne tid, og sørg for neglene gå mindst halvvejs ind i væggen for mere sikkerhed.

Billede Wire

Ikke alle plaques komme med en måde at hænge dem fra væggen. Billede wire er nyttig i situationer som denne. Indsætte et lille søm ind i bagsiden af pladen på højre side og en anden søm i venstre side. Placere søm så tæt på hjørnerne af pladen som muligt. Twist ene ende af billedet tråd omkring et søm og bringe det til det modsatte hjørne. Sørg for, at wiren hænger ned lidt før vride det omkring den anden søm og afskære overskydende. Drapere wiren over søm i væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com