Værktøjer til at hjælpe med at organisere et Garden Shed

November 8

Værktøjer til at hjælpe med at organisere et Garden Shed

Uorganiseret haveskure er ikke kun en irritation; de kan også være en sikkerhedsrisiko. Når skarpe værktøjer og dåser benzin andel plads med poser og flasker af gødning, herbicider og andre potentielt farlige kemikalier, det er vigtigt at gøre et sted for alting og holde alt på sin plads.

Hylder

Billig præfabrikeret reoler arbejde godt for organisering af elværktøj, små håndværktøj og kasser med skruer eller andre småting. Reoler er mere stabil når du sætter tunge ting på de nederste hylder og lys elementer på de øverste hylder. Du kan finde emner på hylderne lettere hvis du grupperer lignende varer på en enkelt hylde og ikke bunke elementer oven på hinanden eller foran andre elementer.

Wall kroge

Wall kroge lade dig gemme værktøjer med lange håndtag sikkert da de ikke vil rejse dig eller falde over, hver gang du åbner døren. Wall kroge er en yderst effektiv udnyttelse af rummet og lad du tydeligt se hver gennemføre i stedet at grave gennem et virvar af River og skovle understøttet i hjørnet. Ved at sætte wall kroge på indersiden af døren, kan du bruge lagerplads, der ellers ville være spildt.

Opbevaringsbeholdere

Klar plast opbevaringsbeholdere er et sikkert valg til opbevaring poser af gødning, flasker af pesticider eller herbicider og kasser med skraldeposer eller landskab stof. Noget, der en gnaver kan tygge og skade er en god kandidat til opbevaring inde en klar storage container. Beholderne kan stables, hvilket sparer plads; sætte mindre anvendte punkter på bunden og ofte anvendte emner på toppen.

Etiketter

Etiketter kan du finde tingene lettere og holde alle i familien på samme side, når det kommer til haveskur organisation. Du kan mærke hylder af kategori, etiket opbevaringsbeholdere af indhold, og etiketten som brændstof beholder har 2-cyklus motorolie for streng trimmer og som almindelig benzin til plæneklipperen. Etiketter kan være en enkel håndskreven note på et stykke afdækningstape eller en programmerbar plast etiket-maker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com