Værktøjer til at male kanterne & hjørner

March 22

Værktøjer til at male kanterne & hjørner

Kant er den bedste måde at begynde at male en indervæg. Denne type maleri forberedelse sparer tid og skaber rent kanten nær loftet, omkring Vinduer, stikkontakter og hvor to vægge mødes. Ordentlig kantning består af 2 til 3 inches af maling indramning væg eller svære at nå områder før ved hjælp af en rulle.

Pensler

Maling pensler fra hardware butik kommer i en bred vifte af stilarter, fra meget bløde børster til hårde, stive børster. Brug et 1,5-tommer børste for fine detaljer og en 3-tommer børste til skæring i værelse på kanten af væggene. Nogle maleri børster til indvendige vægge er vinklet, mens de fleste er flad. Vinklede pensler er godt for maleri direkte ind i hjørner, mens flade pensler er nyttigt omkring vinduer og at flade ud nogen tykke linjer tilbage fra maleri hjørner.

Pensler med stive børster forlade almindeligvis en tekstur bag i malingen, mens blødere børster vil forlade mindre stritter teksturer i malingen. Bløde børster kan slides hurtigt hvis maleri på tekstureret overflader. Du får normalt, hvad du betaler med børster. Billigere pensler tendens til at kaste børster, som maling anvendes.

Kantning puder

For at dække et område hurtigt i maling, er en kantning pad det bedste valg. Værktøjet selv er normalt lavet af plastic med genopfyldning puder, som er lavet til en bred vifte af maling. Ligner en pensel, puden er dyppet i paint og derefter trukket i én retning ad væggen. Det er svært at få et rent kanten med puden, så taping væg forudgående at bruge er nyttigt, hvis en lige kant ønskes.

I modsætning til pensler forlader kantning puder ikke teksturer i malingen. I stedet har de tendens til at efterlade en glat overflade, som er ideel til at male over med en rulle. Hvis bruger en kantning pad over en tekstureret eller rå væg overflade, kan puden slides hurtigt. Kantning pads kan genbruges hvis malingen er vandbaseret og hvis de er skyllet ud med vand og sæbe umiddelbart efter brug.

Kantning ruller

Svarende til en almindelig maling rulle, kantning rullerne er dyppet i maling, der anvendes af rullende i én retning. På grund af deres lille størrelse er det let at male i svært tilgængelige områder. Rullerne er genopfyldning og kommer i en bred vifte af teksturer, herunder dekorative svampe til at skabe visuelle tekstur.

Kantning ruller tilbyder et rent kanten, som er mere præcise end kantning puder. De kan være skyllet ud og bruges igen hvis malingen er vandbaseret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com