Værktøjer til at måle trappetrin & Risers

November 13

Værktøjer til at måle trappetrin & Risers

Værktøjer til at måle trappetrin og stødtrin er ikke ændret i år: de er præcis, billig og nem at bruge. Med undtagelse af specialiseret udstyr ejer den gennemsnitlige gør-det-selv formentlig allerede nogle af værktøjerne til måling af trappetrin og stødtrin. Lære om design og formål med trappe layoutværktøjer, og du kan indsamle de værktøjer, der passer til dit projekt.

Målebånd

Den fælles målebånd gauges slidbaner dybde og højde af risers for reparationer og udskiftning. Fordi slidbaner og stødtrin sjældent overstige 12 inches, kan du bruge næsten enhver målebånd til at bestemme dimensionerne af eksisterende slidbaner og stødtrin. Når måling eksisterende trappe slidbaner, udvide MÅLEBÅNDS tang til spidsen af slidbanens næse. Udtrykket "tang" refererer til den lille metal klip enden af båndet, og udtrykket "næse" refererer til kurven på den fremspringende kanten af en slidbane.

Indramning Square

Tømrere bruge indramning kvadrater ikke kun at måle slidbaner og stødtrin, men også til at lægge deres position på "stringere," støtte medlemmerne, der kører under slidbaner og stødtrin. Fælles indramning pladsen ligner bogstavet L. De lange ben af L kaldes bladet, og de korte ben af L kaldes tungen. En indramning firkantet blade er normalt tykkere end sin tungen. Ben af værktøjet mødes i en ret vinkel, og intervaller af måling, såsom cm eller inches, er ætset på tværs af overfladen af begge sider. For at måle slidbaner og stødtrin, kan du butt pladsen mod enten en slidbane eller riser og læse målingerne fra tungen eller vingens overflade.

Trappe måling Jigs

Ligesom en rektangulær version af folde hånd fan udvides en trappe måling jig for at opfylde enderne af slidbaner og stigrør eller kontrakter i en ryddelig, selvstændig reden. Typisk lavet af metalplader eller stiv plast, består trappe måling jigs generelt af tre flade plader. Når kollapsede, pladerne danner en pæn stak, og når udvidet, pladerne danner en bred rektangulære. En række justeret kanaler tillader jig's plader til at flytte frem og tilbage. Hvis du vil bruge en jig, tømreren butts redskab mod en slidbane eller riser, udvider jig's plader til slutningen af slidbanen eller riser og sikrer plader på plads ved at dreje den værktøj låse nødder. Tømreren fjerner jig fra slidbane eller riser, og bruger et målebånd til at afkode dimensioner fra pirken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com