Værktøjer til at nedrive en træ dæk

September 12

Værktøjer til at nedrive en træ dæk

Selv om dæk nedrivning kræver betydelig fysisk arbejde, ser mange bygherrer frem til muligheden for at lufte deres frustrationer gennem smashing, trække og nysgerrige. Desværre, hvis du ikke bruger de rigtige værktøjer, planker og skinner ikke vil rokke sig og hele nedrivning processen bliver en kilde i stedet for en udgivelse, af frustration. Med en forståelse af de bedste værktøjer til at nedrive en træ dæk, kan du hurtigt demontere og ødelægge dine gamle dæk og gøre plads til den nye.

Koben, brækjern og Cat's Claw

De mest almindelige hånd værktøjer bruges til at nedrive dæk er wrecking bar værktøjer. Builders bruger normalt tre typer af brækstænger til at nedrive en dæk: koben, brækjern og cat's claw. De tre typer af bar lod den samme generelle form varierer men efter størrelse, designdetaljer og anvendelse. Alle typer af brækstænger har typisk en lige ende og en kroget ende. Begge ender af bjælken glide mellem to forbundne objekter, såsom en dæk planke og en dæk stråle og lirke eller twist til at løsne objekterne.

Strækker sig fra 3 til 5 fod eller mere i længden, baren crow er den største af de tre typer og typisk har en stang-formede krop. To - 3 fod lang, brækjern er baren medium-størrelse af tre typer og typisk har en flad organ. Cat's claw har en stang-formede krop som koben, men er som regel kun en fod lange.

Mens hvert værktøj udfører de samme generelle nysgerrige og trække opgaver, gælder baren crow for tunge nysgerrige af store dæk tømmer. Brækjern og cat's claw fjerne normalt individuelle negle eller små dæk tømmer.

Gensidige Saw

Oprindeligt designet til nedrivning, den gensidige så skarpt tandede blade hurtigt Save frem og tilbage. Den gennemsnitlige gensidige saw består af tre grundlæggende dele: en pistol-grip håndtag, en aflang krop, der fungerer som en elektrisk motor boliger og en kniv stikker ud fra kroppens tip. Et træk af værktøjets udløser forårsager blade til at gengælde som bygherre kræfter savning bladet gennem byggematerialer. Med hensyn til dæk nedrivning er en af gensidige saven mest nyttige egenskaber dens evne til at skære igennem både træ og metal med samme blad. Selv om gensidige så vingerne er foranderligt, er særlige nedrivning vinger tilpasset til at skære igennem alle typer materialer. Under et dæk nedrivning, næsten alt, som du ikke kan snage løs med en bar, kan du skære med en gensidig sav. Også, gensidige Save er generelt let og nem at manøvrere, så du kan nemt trække dem under et dæk og omkring hele omkredsen.

Boremaskine

Mange bygherrer konstruere dæk med skruer på grund af den skrue talrige fordele over neglen. I forbindelse med nedrivning er skruer en blandet velsignelse; de er næsten umuligt at lirke løs med barer, men næsten ubesværet at fjerne med en boremaskine. Gennemsnitlige, håndholdt boremaskine er alt hvad du skal bruge til at fjerne dæk skruer. Dog skal du kontrollere dæk skruen "drive", før du begynder. Kørsel refererer til typen af slot i skruehovedet, såsom den korsformede Phillips eller simpelt, lige flathead. Dæk skruer har ofte usædvanlige former for kørsel, såsom firkantede kørsel og stjerne-formet kørsel. Så længe du har de rigtige skruetrækker bits, er at fjerne skruer fra et dæk enkel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com