Værktøjer til at skære figurer i træ

May 17

Værktøjer til at skære figurer i træ

Skarpe værktøjer vil gøre skære figurer i træ, effektiv og økonomisk. Arbejder i et godt oplyst område mens du bruger værktøjerne er afgørende. Knive er den mest almindelige form for træbearbejdning værktøj til at skære figurer i træ; men visse hånd Save og motorsave, Stemmejern og huljern er også nyttig. Nogle håndværker foretrækker klassiske håndholdte værktøjer, mens andre favor elværktøj. Du kan købe begge typer af værktøjer til enhver hardware butik og online.

Coping Saw

En coping saw er en lille håndholdt sav. Det har en meget tynd metal kniv til at skære i træ. Håndtaget hjælper dreje vingen under opskæring. De fleste coping Save har forskellige størrelse tænder pr. tomme, så brug de finere vinger til de mere indviklede job.

RIP så & Cross skæres sav

Disse Håndsave lægge grundstenen til skære figurer af træ. Brug rip saven til at skære med korn; cross-cut så er bedre saven til at skære på tværs af korn.

Panelet Saw

En anden fælles håndholdt sav er panel saven. Indkvartering korset skåret så, dette så er bedst til at skære mod kornet. Panelet saven er fremragende til opskæring træ ligesom krydsfiner.

Puslespil

Puslespillet er en lille og alsidig power saw. Vinger i puslespillet kommer i forskellige kvaliteter. Puslespil kan skære lige linjer eller facetter; det virker godt for skære cirkler og springet skæring. En toggegarn bar hjælper guide puslespil klinge samtidig skære en cirkel; gøre din toggegarn bar fra affaldstræ. Puslespil er også nyttig til at skære firkanter og symmetriske figurer i træ.

Båndsav

Du kan gøre skrå snit og lavvandede riller nemt med en båndsav. Bruge båndsav til at skære ud store cirkler. Band-saw er i stand til at skære ud vanskeligt figurer; puslespillet er imidlertid bedre til at skære indersiden af figurer og mindre cirkler.

Router

En router er en kraft værktøj. En router har en høj hastighed motor og bruger en bred vifte af fræsere. Skære buede former og møbellister er ubesværet med en router.

Stemmejern

Mejsler bør være skarpe; stump mejsler er tilbøjelige til at forårsage ulykker. Den mest almindelige mejsel er pladsen-kantet fastere mejsel; Brug en træ hammer til at guide mejsel mens udskæring.

Gouges

Gouge svarer til mejslen, men det har en afrundede blade. V-gouge vil skære på tværs af korn af træ uden at rive det. Håndværkere udnytte C-gouge for generelle tilskæring det kommer i forskellige former og størrelser.

Knive

Tømrerarbejde knive skal være skarp. Knive størrelse og længde af en lommekniv er effektive til udskæring små områder i skoven eller at skabe udarbejde design. Knive er også gode til at påpege og chip udskæring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com