Værktøjer til at skære granit fliser

May 6

Værktøjer til at skære granit fliser

Granit er en hård, plutoniske rock fundet i hele USA, men hovedsageligt i bjergområder. Stenen består af en blanding af natrium feldspat samt kalium feldspat og kvarts. Det indeholder også kvarts, soda, kalk, aluminiumoxid, jern, titania og kalium oxid. Granit er så svært, det er brugt i opførelsen af bygninger, bremse, trapper og støttemure. Når det er skåret i fliser, skaber granit smukke diske og gulve, der kan modstå de slynger og pile i hverdagen; da granit fliser er så hårdt, skal du få værktøjer til at skære dem.

Blyant og værftet Stick

Disse to værktøjer gå sammen som begge er nødvendige for det første skridt for at skære granit fliser. Fordi granit fliser er både svært og dyrt, skære hvert stykke så nøjagtigt som muligt, så du ikke spilder nogen af fliserne. Måle mere end én gang, og gøre klar mærkning, som du kan se nemt når der skæres.

Våd Saw

En våd så er en nødvendighed for at skære granit fliser. Dette saw er designet til at skære hårde materialer, såsom keramik og granit fliser, fordi det ikke kun har magt, men også er designet til at have en konstant strøm af vand rettet mod vingen at holde det cool. Dette værktøj er dyrt, så medmindre du har til hensigt at skære en lang række fliser til mere end ét projekt, leje en.

Diamant spids kniv

Diamant spids kniv er et must, fordi takket være hårdhed af granit, ingen andre materiale skærer det så effektivt. Mens granit er hårdt, er diamond endnu sværere. Disse vinger er også tilgængelig for leje eller til salg.

Snippers

Snippers er praktiske værktøjer til at skære granit fliser, fordi du kan bruge dem til at gøre mindre nedskæringer, f.eks skære omkring vandhaner eller rør.

Sandpapir

Sandpapir på forskellige grader af grovhed er nødvendige, når du er opskæring flise. Mens sandpapir ikke faktisk cut flise, er det nødvendigt at udglatte kanterne i granit efter flisen er blevet skåret. Ligesom med træ, start med de grovere kvaliteter af sandpapir og arbejde din vej til den finere klasse, indtil granitten er poleret og glat.

Scoring værktøj

Bruge en scoring værktøj til at skære omkring toiletter og håndvaske eller foretage andre større, ikke-lige typer af nedskæringer. Flere typer af scoring værktøjer er tilgængelige til at skære forskellige materialer; Sørg for at købe et specielt til opskæring granit.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com