Værktøjer til at skære keramiske gulv fliser

April 24

Der er flere værktøjer til rådighed til at skære fliser nemmere. Flise skal være skåret til at passe mod vægge, Badekar, toiletter, stikdåser og meget mere. Der kan også være gange, når du har brug for at skære et hul i flisen til at passe over VVS-installationer. En enkelt, våde fliser så er ikke i stand til at skære et hul i midten af en flise. Nogle af de værktøjer, der er tilgængelige til at skære fliser er våd Save, rotozips, nippers, hul kuttere og snap kuttere.

Våd Saw

Våd Save kræver vand for at fungere effektivt. Vand er placeret i en skuffe i bunden af saven. Som vingen spinder, kommer det i kontakt med vandet. Vandet er spundet omkring vingen, bringe den til overfladen af saven. Formålet med vand er til at fjerne støv og revnede fliser under opskæringen.

Rotozip

En rotozip er en håndholdt, multipurpose værktøj til opskæring huller. En rotozip bruger forskellige drill-lignende bit afhængigt af det job, du udfører. Lidt fliser vil give dig mulighed for at skære direkte ind i midten af flisen, eller hvor som helst du har brug at skære et hul i flisen. Efter bit har skåret i flisen, skubbe rotozip i en cirkel for at oprette det hul, som du har brug for.

Nipper

En nipper er en håndholdt værktøj, som du bruger til at forme et stykke af flise. Dette er ikke en el-værktøj, og det kan være svært at bruge på hårde flise. Nippers åbne og lukke ligesom tænger, men har evnen til at skære i flisen. Du kan bruge nippers for at afskære små stumper af flisen ad gangen ved at klemme i håndtagene. Skæring slutningen af nippers ligner en kæbe. Placere den åbne kæben på kanten af flisen og klemme med din hånd til at skære det. Nippers kan hjælpe dig skære buede former i flise til fit omkring toilet flanger og andre buede områder.

Hul Cutter Bit

Lidt hul cutter bruges sammen med en borehammer. Sæt hammer drill at bore kun; du behøver ikke den hamren bevægelse. Hul cutter bits kommer i forskellige størrelser og bruger. Du skal købe lidt hul cutter designet til fliser eller beton. I midten af hullet er cutter et borehoved. Borehoved skærer et hul i midten af din cirkel først. Dette giver den ydre del af hul cutter stabilitet. Hul cutter er rundt med skarpe tænder til at skære. Dette værktøj vil skære en perfekt cirkel hele vejen igennem flisen.

Fastgør Cutter

En snap cutter fungerer på samme måde som et glas cutter. Dette værktøj kan bruges i stedet for en våd sav. Der er næsten ingen støv at bekymre sig om. Flisen er placeret på platformen af snap cutter og fastgjort med en låsning arm. Der er en kniv med et håndtag, som du trækker på tværs af flisen kaldet scoring. Når flisen er scoret, kan du fastgøre ud over kanten af flisen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com