Værktøjer til at skære træ

July 22

Der findes mange forskellige værktøjer skabt for at lette de mange forskellige typer af tømmerhugst. Om skovhugger, tømrer eller simpel-it-din-selfer, at vide hvilket værktøj der fungerer bedst for hvad job er vigtigt at sikre vellykket gennemførelse af et projekt, der involverer træ.

Typer af tømmerhugst og grundlæggende værktøj typer

De fleste mennesker er fortrolige med anvendelsen er skæring af brænde. Tilsvarende, skæring af juletræer er også en populær tømmerhugst aktivitet i løbet af December. Disse arbejdspladser kan gøres med de mest almindelige klasse af tømmerhugst redskaber--håndværktøj.

For større brænde arbejdspladser såvel som hobby og Tømrer arbejde, er anden klassen af tømmerhugst redskaber--elværktøj--oftest føjet til værktøjskassen. Selv om færre mennesker er modige nok til at påtage sig opgaven med at opbygge deres eget hjem eller møbler, enkle hjem reparationer og Hobbyer er populære aktiviteter, der kræver en anden klasse af tømmerhugst værktøjer.

Håndværktøj

Håndværktøj er drevet af muskel alene. Der er forskellige typer af Save. Hånd sav har en hånd greb, der er knyttet til en skarp kniv, der er savtakket, svarende til en bøf kniv. Standard hånd Save er brugt til at skære brænde eller lignende størrelse logs.

Crosscut Save er længere, og har længere jagged tænder. Det tager to folk til at bruge en crosscut saw. Hver person står på forskellige sider af træet, og snupper en af de to håndtag. Ved at arbejde det frem og tilbage, kan to fælde et træ meget hurtigere og med mindre fysisk anstrengelse.

Akser, både enkelt - og dobbeltsidet, kan bruges til faldt træer samt som hugge brænde. Efter logfilerne er skåret til størrelse, kan opdele dem gøres med en økse eller en sledgehammer og wedge.

Bortset fra disse typer af Save og akser, der er utallige andre typer, der er lavet til mere specifikke programmer, baseret på træsort, træ størrelse og størrelsen og styrken af skovhugger.

El-værktøj

En motorsav er en elektrisk eller gas-drevne enhed, som beskæftiger en tandede kæde, der ture omkring en bar, der er knyttet til motorhuset. En motorsav er almindeligt anvendt til skære brænde og beskæring træer. Det kan også bruges til faldt træer.

Efter logfilerne er blevet skåret til brænde, sparer en hydraulisk log splitter en masse tid og rygsmerter, der ville komme fra timer i swingende en økse eller svinge en forhammer på en kile til at udføre det samme kunststykke.

Træstub slibemaskiner der bruges til at fjerne stumpen efter et træ har været skåret. En stump vinkelsliber er en el-værktøj, der bruges til at slibe stumpen i små stykker, indtil det er jorden under jordoverfladen.

Sikkerhedsregler

Tømmerhugst kan være risikabel og farlig, uanset om du bruger håndværktøj eller elværktøj. Som sådan, det er bydende nødvendigt, at skovhugger være bekendt med og overholde alle sikkerhedsregler:

Bære passende dragt og sikkerhedsudstyr. Det betyder, at undgå løstsiddende tøj, der kunne blive fanget i et blad eller håndtag. Fjerne smykker--især halskæder og armbånd. Sørg for at arme og ben er dækket. Handsker er også en god idé. Sikkerhedsbriller er et must på alle tidspunkter.

Sørg for at værktøjerne er i god stand. Inspicere dem før brug og sørge for knivene er tæt knyttet. Elværktøj, skal du kontrollere ledninger ikke er flosset eller beskadiget. Sørg for knive er skarpe.

Hold hænderne væk fra vingerne. Hold snore fra vinger så godt. Når du bruger værktøjer, er det vigtigt at holde en førstehjælp kit i nærheden.

Undgå distraktion for enhver pris. Fokusere på opgaven ved hånden. Hvis andre kommer, stoppe al aktivitet indtil de er på en sikker afstand og forstår behovet for at ikke afbryde. Når du arbejder med en anden, Sørg for der er en slagplan på plads og at begge partnere er bekendt med sikkerhedsreglerne.

Sørg for at frakoble alle værktøjer når den ikke er i brug og opbevare dem korrekt. Yderligere, Sørg for at frakoble værktøjer inden du udfører nogen vedligeholdelse eller foretager justeringer. En grundlæggende viden om hvilket værktøj er rigtige for jobbet og en sund respekt for sikkerhedsbestemmelser, opskæring træ kan være en behagelig oplevelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com