Værktøjer til at trimme træer

November 22

Værktøjer til at trimme træer

Holde træer i din værftet eller græsplænen trimmes bør være en fast del af din vedligeholdelse. Træer, der får lov til at lade deres grene vokse kan tjene en trussel mod dit hjem eller elledninger lige uden for dit hjem, og derfor de skal ofte skæres for at undgå eventuelle problemer samt at holde dem æstetisk tiltalende. Der er en række værktøjer, du kan bruge til at holde dine træer, ren og trim, hvoraf mange kan findes på din lokale hardware butik.

Sakse

Sakse er den mest grundlæggende værktøj, der anvendes for trimning træer. Disse kan variere i størrelse fra små modeller, der kan bruges med den ene hånd eller større modeller, der kræver to hænder. De mindre modeller, der ligner saks, der bruges til at gøre ren nedskæringer i blad stilke, mens større modeller kan cut off lidt større grene. Tykkere grene kræver imidlertid mere avancerede værktøjer.

Save

Sav bruges til at skive ud store dele af grene eller endda hele grene afhængigt af størrelsen. Disse Save kan håndteres med én eller to hænder med vinger, der skal udskiftes alt efter hvor ofte de er brugt. Knivene har normalt tænder, som er dygtige til at skære igennem tykt træ.

Der er elektrisk versioner, kendt som motorsave, som anvender roterende vinger drevet af en elektromotor. og der er mere gammeldags hånd sav med fast klinge der du skal svinge frem og tilbage, så at det skærer gennem skoven.

Pole grensakse

Pole grensakse er hovedsagelig hånd Save knyttet til store poler. Pole længder kan ofte justeres. Pole grensakse bruges til at beskære grene, der er alt for høje træer for at sikkert nå med stiger.

Kædesave

Kædesave brug benzin-drevne motorer forbundet til en stor, roterende kniv med en kæde og bruges til at skære igennem ekstremt tykke dele af træ. De bruges til at skære igennem stammen af et træ, hvis hele træet skal fjernes. Når træet er nede, er kædesave nødvendige for at skære det i stykker til bortskaffelse eller transport.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com