Værktøjer til brug for tilslutning af vaskemaskine

May 8

Når du installerer din skive, skal du foretage flere conections, herunder afløb linje og vandforsyning linjer. At gøre disse forbindelser, i tilføjelse til udjævning og forankring vaskemaskinen kræve en bred vifte af værktøjer. Selvom disse værktøjer findes almindeligt i dit hjem, er det nyttigt at sikre, at du har alle af dem forud for begyndelsen af installationsprocessen.

Vandforsyning linjer

Selv om nogle gange ikke inkluderet med vaskemaskinen, er vandforsyning linjer kræves til installationen af alle vaskemaskiner. Vandforsyningen linjer tillade vaskemaskine kan tilsluttes vandforsyningen ventiler på væggen bag vaskemaskinen. Hver skive kræver to vandforsyning linjer, en til varmt vand og en for kold. Vandforsyningen linjer er fremstillet af enten gummi eller flettet stål.

Tænger

Vandforsyningen linjer skal være gevind på vand inlet ventiler på bagsiden af vaskemaskinen, samt på vandforsyningen ventiler på væggen bag vaskemaskinen i hånden. Når strammet i hånden, skal du yderligere stramme to tredjedele af en tur ved hjælp af tænger, men pas på ikke at overspænde forbindelsen.

Niveau

For at sikre, at vaskemaskinen kører roligt og effektivt, skal apparatet være niveau. Vaskemaskinen har fire nivellering ben, som du skal hæve eller sænke til niveau enheden. For at bestemme hvis vaskemaskinen er niveau, placere et niveau på toppen af vaskemaskinen til at afgøre, om det er niveau både front til bag og side til side.

Skruenøgle

Brug den skruenøgle til at slå udjævning benene med uret for at sænke de nivellering ben, eller mod uret for at hæve de nivellering ben. For at bestemme den retning, der er nødvendige for at slå benene, kig på boblen på niveauet. Den skruenøgle bruges desuden til at fjerne de shipping bolte fra bagsiden af vaskemaskinen, der er installeret på nye skiver til at stabilisere vask tub under forsendelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com