Værktøjer til brug med majs brændere

July 25

Værktøjer til brug med majs brændere

Brændende majs kan være en tilfredsstillende, omkostningseffektiv måde at varme dit hjem, men majs brændere er bedst for personer, der ikke noget imod at udføre de daglige opgaver i forbindelse med drift apparatet. Mens majs brændeovne tilbyder mange automatiserede funktioner, kræver de stadig at visse opgaver udføres i hånden. De rigtige værktøjer kan gøre at fuldføre de manuelle opgaver mere effektiv, lettere og sikrere.

Majs renere

Når majs kommer fra feltet, er det typisk ledsaget af snavs og små sten samt insekt dele. Majs, selv kan tilføje vragrester, herunder stykker af majs stilk, grovhakkede majskolbe, bøder (brudt fragmenter af majs kerner) og biernes vinger (rød avner fra dækker over kernerne). Snavs skal fjernes for at forhindre augur fra tilstopning. En række kommercielle majs rengøringsmidler er tilgængelig fra simple systemer, der involverer hælde den afskallede korn gennem en række skærmbilleder til vakuum-drevne enheder, der ren majs og overføre det fra en container til en anden i én arbejdsgang.

Værktøj til fjernelse af klinker

Som majs brænder, skaber det en fast masse kaldes en klinker. Nogle majs brændere er udstyret med en omrører i brænde puljen, der holder klinker fra solidifying. Hvis en majs komfur ikke har en omrøring rod, skal klinker fjernes én eller to gange om dagen. Nogle producenter leverer deres egne klinker værktøj til at lette processen. Det kan bestå af en flad, vinklet hoved fastgjort til et langt håndtag, begge lavet af metal, eller har en tyk, buede ledning med en kroget ende at snag kanten af klinker. Pejs tænger eller lange køkken Tang kan hjælpe gribe kanten af en klinker og slippe det over siden af brænde pot til aske skuffen nedenfor.

Aske Bin og vakuum

Klinker er meget varmt, når det først er fjernet fra brænde pot. Selvom klinker kan venstre i aske skuffen inde i ovnen og tømt under regelmæssig rengøring, foretrækker nogle ejere til at fjerne dem fra ovnen helt. For at mindske risikoen for en brand, kan klinker være faldet i et låg aske bin. Nogle aske placeringer har isoleret bunde eller sidde på en hævet stander for ekstra sikkerhed. Majs brændeovne har en tendens til at køle ned hurtigt efter de er slukket, men for maksimal sikkerhed, støvfri aske vakuum designet til brug med varm aske skal anvendes til at rense ovnen.

Temperaturmåleren

Majs med en fugt niveau, der er for høj, en forkert udkast til indstilling eller problemer med kredsløb kan alle føre til mindre end optimal varmeafgivelse. Med jævne mellemrum kontrollere temperaturen af luftstrømmen og/eller opvarmet overflader kan hjælpe dig med at fange mindre problemer før de bliver store problemer. Overfladetemperatur målere oprindeligt lavet til brug med brændeovne er lige så nyttige med majs brændere. En infrarød varmepistol fungerer godt for vurdering af temperaturen i luften kommer fra værelse blæser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com